افتتاح یک مرکز صحی BHC در ناحیه اول ساحه قوه کار شهر مزار شریف

akbari_admin
دوشنبه ۱۴۰۱/۱۲/۱ - ۹:۴
افتتاح یک مرکز صحی BHC در ناحیه اول ساحه قوه کار شهر مزار شریف

داکتر نجیب الله توانا رییس صحت‌عامه ولایت بلخ گفت: این مرکز صحی اضافه‌تر از ۳۰ هزار فامیل را تحت پوشش صحی قرار می‌دهد  و برای‌شان عرضه خدمات صحی می‌کند.

داکتر توانا افزود، افتتاح این مرکز در کاهش مرگ و میر مادران و کودکان بسیار موثر بوده و خدمات ذیل را از جمله معاینات سراپا، واکسین، بخش تغذی، ولادت‌خانه، خدمات صحت طفل و مادر و ادویه‌ی رایگان را برای مردم ارایه می نماید.

قابل تذکر است که تعمیر این مرکز به شکل پخته و اساسی توسط موسسه‌ سید الکونین به ارزش یک لک دالر امریکایی اعمار گردیده و دفتر یو اچ ای وسایل و تجهیزات طبی آن را با نظارت هیآت ریاست صحت‌عامه ولایت بلخ خریداری کرده است.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۷/۱۷ - ۱۴:۲۳
Background image

سلسله نظارت‌هایی که در مراکز صحی خصوصی در سراسر کشور آغاز شده بود، در مرکز کابل، به پایان رسید

این سلسله نظارت‌ها که تحت رهبری داکتر فقیر محمد زیار، رئیس عمومی شورای طبی وزارت صحت عامه، توسط یک کمیتۀ باصلاحیت آغاز شده است.

هدف این نظارت‌ها بررسی حضور داکتران خارجی و داخلی، نرس. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۷/۱۷ - ۱۲:۵
Background image

پروسه آفرگشایی ساخت شفاخانه عمومی در ولسوالی علینگار  ولایت لغمان برگزار شد

این پروسه با حضور الحاج شیخ محمد طاهر حلیم رئیس عمومی مقام دفتر وزارت صحت‌عامه، نماینده‌گان ریاست تدارکات، مالی و حسابی، ریاست اداری و نماینده‌گان ۱۲ شرکت ساختمانی برگزار گردید.

رئیس. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۷/۱۷ - ۱۲:۳
Background image

جلسه بورد التراسونوگرافی ریاست عمومی اکمال تخصص وزارت صحت‌عامه برگزار شد

این جلسه با اشتراک اعضای محترم بورد التراسونو گرافی که هدف آن بررسی اسناد آموزشی التراسنوگرافی، مراکز آموزشی التراسنوگرافی و فعالیت مراکز غیر قانونی آموزش التراسنوگرافی بود دایر گردید. . .

BACK TO NEWS