بازدید سرپرست وزارت صحت‌عامه از شفاخانه ملی و تخصصی رابعه بلخی

Panah_moph
سه‌شنبه ۱۴۰۱/۵/۴ - ۱۰:۹
بازدید سرپرست وزارت صحت‌عامه از شفاخانه ملی و تخصصی رابعه بلخی

دو شنبه 3 اسد ۱۴۰۱
داکتر قلندر عباد سرپرست وزارت صحت‌عامه از بخش های مختلف شفاخانه رابعه بلخی بازدید نموده و عرضه خدمات صحی در این شفاخانه را از نزدیک بررسی نمود.
سرپرست وزارت صحت‌عامه ضمن قدر دانی از کار کردهای کارمندان صحی وعده سپرد که رهبری وزارت صحت‌عامه متعهد است تا زمینه های بیشترآموزشی، ارتقای ظرفیت کارمندان رسیدگی به چالش ها و ایجاد سهولت برای کارمندان صحی را فراهم نماید که در این راستا از هیچ نوع سعی وتلاش دریغ نخواهند ورزید.
علاوه برآن داکترعباد از کارمندان صحی این شفاخانه خواست تا در قسمت مراعت نمودن اخلاق طبابت، آموزش های مسلکی مطابق استندرد های جهانی و رسیدگی به وضعیت صحی بیماران تلاش بیشتر نمایند.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۶/۱۴ - ۱۱:۷
Background image

نظارت بر ملکیت‌های مختلف در کابل به‌منظور کاهش آلودگی هوا

کارمندان آمریت تنظیم و کاهش آلوده‌گی هوا مربوط ریاست صحت محیطی وزارت صحت‌عامه، به‌منظور جلوگیری از امراض تنفسی و بهبود کیفیت هوا، از ملکیت‌های مختلف در شهر کابل نظارت نمودند.

در جریان. . .

شنبه ۱۴۰۵/۶/۱۴ - ۱۰:۵۸
Background image

ریاست خدمات دوایی معینیت غذا و ادویه وزارت صحت‌عامه، فعالیت‌ها و دستاوردهای ذیل را در ماه (اسد) سال روان انجام داده است

این ریاست در راستای ترویج استفاده معقول ادویه، تقویت کمیته‌های دوایی و معالجوی و بهبود مدیریت ادویه فعالیت‌های متعددی انجام داده است که این فعالیت ها شامل، لیست فورمولری شفاخانه بلاسم. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۶/۱۲ - ۱۳:۱
Background image

سه پایه یخچال به مراکز صحی ولسوالی‌های ولایت زابل تسلیم داده شد

در نتیجه تلاش‌های وزارت صحت عامه، سه پایه یخچال به ارزش بیش از یک میلیون و هفت‌صد هزار افغانی از سوی اداره بین المللی یونیسف برای مراکز صحی ولایت زابل فراهم و به ولسوالی‌های مربوط سپرده. . .

BACK TO NEWS