بازدید معین پالیسی و پلان وزارت صحت عامه و تیم همراه شان از شفاخانه خصوصی بین المللی مولانا

Panah_moph
دوشنبه ۱۴۰۰/۱۲/۲ - ۱۴:۴۶
بازدید معین عرضه خدمات صحی و تیم همراه شان از شفاخانه خصوصی بین المللی مولانا

دوشنبه 2 حوت 1400

داکترمحمد حسن غیاثی معین پالیسی وپلان وزارت صحت‌عامه و تیم همراهش از شفاخانه خصوصی بین المللی مولانا در ولایت بلخ بازدید نموده وعرضه خدمات صحی در این شفاخانه را ازنزدیک بررسی نمودند.

دراین بررسی هیئت رهبری وزارت صحت‌عامه از بخش های مختلف شفاخانه مولانا بازدید به عمل آورده که بعد از ارزیابی های شان نتایج آن را قناعت بخش خواندند.

علاوه برآن این هیئت چالش های را که بعد از ارزیابی در این شفاخانه دریافت نموده بودند با مسوولان آن درجریان گذاشته وهدایت دادند تا به آنان رسیدگی شود تا باشد عرضه خدمات صحی معیاری وباکیفیت برای نیازمندان ارایه گردد.

از سوی‌هم داکتر سید رسول منگل رییس بررسی از تطبیق قوانین صحی وزارت صحت‌عامه‌ از بخش های مختلف شفاخانه خصوصی میرسالار ولایت بلخ بازدید نموده وعرضه خدمات صحی در این شفاخانه را از نزدیک بررسی نمود.

داکترمنگل و تیم همراه اش بعد از ارزیابی های که داشتند چند بخش این شفاخانه را نظر به تخطی های که داشت مسدود نموده و به مسوولان آن هدایت دادند تا ارایه خدمات صحی خود را مطابق معیارات وزارت صحت‌عامه عیار نمایند در غیر آن برخورد جدی و قانونی با ایشان صورت خواهند گرفت.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۵ - ۱۱:۴۳
Background image

از یک تعداد دواخانه ها، معاینه خانه ها و فروشگاه های مواد خوراکی در ولایت های پکتیا، لغمان، لوگر و کنر نظارت صورت گرفت

این نظارت که از طرف مسوولان ریاست های صحت عامه این ولایات صورت گرفت، در نتیجه آن ۴۵ قلم مواد خوراکی در ولایت پکتیا و ۲۳ قلم مواد خوراکی در ولایت لغمان جمع‌آوری و به خاطر از بین بردن به. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۵ - ۱۱:۳۶
Background image

اولین نشست بورد اکادمیک ریاست عمومی اکمال تخصص برگزار شد

این نشست، با اشتراک داکتر نثار احمد نیازی رییس عمومی اکمال تخصص، استادان شفاخانه های تخصصی، رئیس انسجام اموراکادمیک و رئیس عملیاتی این ریاست در مقر ریاست عمومی اکمال تخصص برگزار شد .

د. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۵ - ۱۱:۲۸
Background image

از یک تعداد دواخانه‌ها، فروشگاه های مواد خوراکی، لوازم بهداشتی و آرایشی در ولایت های لوگر ، پنجشیر و بادغیس نظارت صورت گرفت

این نظارت که از طرف مسوولان ریاست های صحت عامه این ولایات صورت گرفت، در نتیجه آن دو باب دواخانه به دلیل نقض قوانین صحی در ولایت لوگرمسدود گردیدند، همچنان ۲۰ قلم ادویه در ولایت پنجشیر و. . .

BACK TO NEWS