بخش عاجل و مراقبت های جدی شفاخانه رابعه بلخی در نشستی افتتاح و به بهره برداری سپرده شد

akbari_admin
چهارشنبه ۱۴۰۲/۲/۲۷ - ۱۴:۶
بخش عاجل و مراقبت های جدی شفاخانه رابعه بلخی در نشستی افتتاح و به بهره برداری سپرده شد

مولوی حبیب الله آخند زاده حامد معین عرضه خدمات صحی وزارت صحت‌عامه و هیآت همراه شان در نشستی بخش عاجل  ( I C U ) و مراقبت های جدی ( H D U ) شفاخانه کمپلکس رابعه بلخی را افتتاح و به بهره برداری سپردند.

معین عرضه خدمات صحی افتتاح این بخش ها را یک گام موثر در راستای بلند بردن کیفیت عرضه خدمات صحی و رسیدگی به وضعیت صحی بیماران دانسته افزود، از زمان روی کار آمدن حکومت امارت اسلامی به سکتور صحی کشور مخصوصا شفاخانه های تخصصی وثالثی و معیاری سازی سیستم صحی توجه بیشتر شده است.

از سوی‌هم داکتر قلندر عباد سرپرست وزارت صحت‌عامه از بخش های مختلف شفاخانه رابعه بلخی  بازدید نموده وعرضه خدمات صحی در این شفاخانه را از نزدیک بررسی نمود.

سرپرست وزارت صحت‌عامه ضمن قدردانی از کار و فعالیت کارمندان صحی افتتاح بخش عاجل و مراقبت های صحی در شفاخانه رابعه بلخی را یک دستاورد مهم برای سکتور صحی کشور دانسته و وعده سپرد که رهبری امارات اسلامی و وزارت صحت‌عامه در تلاش اند تا زمینه های بهتر را برای رسیدگی به وضعیت صحی بیماران در دا خل کشور فراهم نمایند که تلااش ها در این راستا ادامه دارد.

قابل تذکر است که ایجاد بخش عاجل و مراقبت های جدی شفاخانه کمپلکس رابعه بلخی و تجهیز آن و همچنان بازسازی بخش های جراحی ولادی، بخش نسایی و ولادی، دهلیزها و بخش های مهم دیگر این شفاخانه در دو ماه تکمیل و بودجه آن از سوی رهبری وزارت صحت‌عامه پرداخته شده است.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۱۵ - ۱۵:۳۰
Background image

نشست کمیته رهبری و تخنیکی به خاطر مرور و نهایی سازی سند جدید عرضه خدمات صحی افغانستان برگزار شد

این نشست تحت رهبری محترم داکتر محمد حسن غیاثی معین پالیسی وانکشاف صحت وزارت صحت‌عامه، با حضور رییسان مرکزی این وزارت و شماری از نماینده گان اداره یونیسف،‌ سازمان صحی جهان و انجوها. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۱۵ - ۱۵:۲۳
Background image

کار نصب سیستم‌های سولری در ۸ باب مرکز صحی ولایت غور آغاز گردید

کار نصب این سیستم‌های سولری با حمایت مالی دفتر محترم UNDP به ارزش مجموعی ۴۰۶ هزار دالر امریکایی و با هماهنگی و همکاری ریاست صحت عامه این ولایت آغاز گردید. ظرفیت تولید برق این سیستم‌ها،. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۱۵ - ۱۱:۲۰
Background image

از پنج باب کارخانه تولید مواد غذایی در شهر کابل نظارت صورت گرفت

این نظارت از سوی مسوولان ریاست تحلیل خطر، سرویلانس مواد غذایی و تدوین معیارهای ریاست عمومی مصئونیت غذایی وزارت صحت عامه، براساس تحلیل خطر در مواد غذایی، در ناحیه نهم شهر کابل انجام شد. . .

BACK TO NEWS