بخش عملیات های فیستولا به سطح زون در شفاخانه تخصصی ولایت خوست به ارزش حدود ۲۰۰۰۰ دالر امریکایی، فعال شد

rasooli_admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۸/۱۴ - ۱۴:۱۵
MOPH

در نشستی که به همین مناسبت راه اندازی شده بود، داکتر احمد مجاهد، رییس صحت‌عامه خوست گفت: بخش بیماری های فیستولا با همکاری مالی موسسات MSF و UNFPA ایجاد شده است  که مجهز با تمام تجهیزات طبی می‌باشد.

وی همچنان افزود، که تمام عملیات های فیستولا در این بخش با همکاری ترینر متخصصین زن و کارمندان صحی مرکز شفاخانه ملالی کابل به صورت رایگان اجرا می‌شود.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۷ - ۱۴:۴۵
Background image

۱۳ پروژه بازسازی مراکز صحی و ترمیم ۲۲ منبع آبی در ولایت غور با موفقیت تکمیل شد

در ولایت غور، ۱۱ مرکز صحی در ولسوالی‌های الفاروق، ساغر، پسابند و لعل و سرجنگل پس از بازسازی کامل فعالیت خود را از سر گرفتند. این بازسازی شامل ترمیم بخش‌های معاینه، نسایی-ولادی، مراکز. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۷ - ۱۴:۷
Background image

از سکتور صحی خصوصی و فروشگاه‌های مواد خوراکی در ولایت کنر نظارت صورت گرفت

این نظارت از سوی مسئولان نظارت و بررسی ریاست صحت عامه در مرکز و ولسوالی‌های این ولایت صورت گرفت، که در نتیجهٔ آن، مقدار ۷۶۰ کیلوگرام ادویه و مواد خوراکی تاریخ‌گذشته جمع‌آوری گردیده و به. . .

BACK TO NEWS