برای نخستین‌بار، در معینیت غذا و ادویه وزارت صحت‌عامه، نشستی به‌منظور تدوین و تکمیل نصاب آموزشی طب سنتی برگزار گردید

rasooli_admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۲ - ۸:۵۴
mpoh

در این نشست، محترم مولوی نور جلال جلالی وزیر صحت‌عامه، محترم مولوی حمدالله زاهد معین غذا و ادویه، رییسان مرکزی این وزارت، شمار زیادی از حکیمان و سایر مسئولین اشتراک داشتند.

محترم وزیر صحت‌عامه با ابراز خرسندی از تدوین یک نصاب معیاری برای طب سنتی، خواهان استفاده مؤثر از آن شد.

محترم وزیر صحت‌عامه گفت: « در کشورهای همسایه طب سنتی رایج است، اما در افغانستان کم‌رنگ بوده؛ امید من این بود که طب سنتی معیاری شود و من از کسانی که در مدت کوتاه با بهره‌گیری از منابع مختلف این نصاب را آماده ساختند، سپاس‌گزاری می‌کنم. و با استفاده از این نصاب، این بخش تقویت خواهد شد. »

در ادامه، محترم مولوی حمدالله زاهد، معین غذا و ادویه، طب سنتی را بخشی از میراث علمی و فرهنگی افغانستان خواند و تدوین این نصاب را گامی ارزنده دانست.

وی افزود، که این نصاب نخست در انستیتوت های مربوط به وزارت صحت‌عامه، تدریس و در مراحل مختلف از طریق ورکشاپ‌ها به حکیمان کشور توضیح داده خواهد شد.

همچنان، محترم معین غذا وادویه، اطمینان داد که از امکانات موجود به‌گونه مؤثر استفاده خواهد شد، تا سهولت‌های بیشتری برای معیاری‌سازی طب سنتی فراهم گردد و زمینه استفاده بهتر مردم از این بخش مهیا شود.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۶ - ۱۲:۵۱
Background image

ارتقاء ظرفیت کارمندان صحی و جذب آنان در برنامه اکمال تخصص

وزارت صحت‌عامه در یک سال گذشته، گام‌های مهمی را در راستای ارتقاء ظرفیت کارمندان صحی و اداری برداشته است.

این تلاش‌ها به منظور رُشد مسلکی منابع بشری، بلند بردن سطح تخصص و ارائه خدمات. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۵ - ۱۴:۵۶
Background image

از یک تعداد عمده فروشی های ادویه و نماینده گی های آنان در ولایت هرات نظارت صورت گرفت

مسوولان مدیریت عمومی نظارت و بازرسی از تورید و توزیع ادویه و محصولات صحی ریاست صحت‌عامه ولایت هرات، از (۲۸) باب عمده‌فروشی و نماینده گی شرکت‌های آنان واقع در ناحیه پنجم شاروالی ولایت. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۴ - ۱۶:۲۲
Background image

محترم قاری عبدالولی صدیقی معین مالی و اداری وزارت صحت‌عامه، از ریاست‌های عمومی امور کارکنان، تدارکات و مالی این وزارت دیدار نمود

در این دیدار، محترم معین مالی و اداری، از خدمات ارائه‌شده ارزیابی به‌عمل آورده و از روند کار ابراز رضایت نمود، وی همچنان مسوولان را تشویق نموده و آنان را به ارائه خدمات بهتر تشویق کرد.. . .

BACK TO NEWS