بررسی کارهای باقیمانده شفاخانه سید کرم از سوی معین عرضه خدمات صحی وزارت صحت‌عامه

rasooli_admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۵ - ۱۵:۴۸
moph

محترم مولوی عبدالولی حقانی، معین عرضه خدمات صحی وزارت صحت‌عامه، همراه با هیئات همراهش، در جریان سفرشان به پکتیا، از کارهای باقیمانده شفاخانه ولسوالی سید کرم این ولایت دیدار نمودند.

در این دیدار که داکتر معراج گل عادل، رئیس صحت‌عامه پکتیا و ولسوال سید کرم نیز ایشان را همراهی می‌کردند، محترم مولوی عبدالولی حقانی، معین عرضه خدمات صحی، کارهای باقیمانده بخش‌های مختلف شفاخانه را بررسی نموده و تأکید کرد که کارهای این شفاخانه هر چه زودتر تکمیل و آماده به ارایه خدمات صحی گردد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۲:۳
Background image

نشست رهبری معینیت غذا و ادویه با محوریت اصلاحات، تنظیم بازار و تقویت تولیدات داخلی برگزار شد

نشست شورای اداری معینیت غذا و ادویه وزارت صحت‌عامه، با حضور رهبری این معینیت، روسای بخش‌های مختلف و مشاورین این معینیت، به‌منظور بررسی موضوعات کلیدی و اتخاذ تصامیم لازم در راستای بهبود. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۱:۲۳
Background image

معینیت غذا و ادویه وزارت صحت عامه، ۴۹۲۱ کیلوگرام مواد خوراکی بی‌کیفیت و تاریخ‌گذشته را در ساحه گزک ولایت کابل از بین برد

این مواد خوراکی که تاریخ مصرف آن‌ها گذشته و بر اساس نتایج آزمایش‌های لابراتواری نیز غیرقابل استفاده تشخیص شده بودند، توسط مسوولان آمریت نظارت از تأسیسات مواد خوراکی مربوط معینیت غذا و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۱:۱۶
Background image

ریاست تغذی عامه وزارت صحت‌عامه، ورکشاپ دو روزه ای را به منظور بازنگری و نو سازی راهنمای ملی تغذیه مادر و طفل، برگزار کرد

هدف این ورکشاپ، بازبینی جامع تخنیکی راهنمای موجود در بخش تغذیه مادر و طفل، به‌روزرسانی آن و هم‌سویی با آخرین توصیه‌ها بر اساس شواهد جهانی، به ویژه هماهنگی با سازمان صحی جهان بود. در این. . .

BACK TO NEWS