بر اساس پیشنهاد رهبری وزارت صحت‌عامه و منظوری مقام عالی ریاست‌الوزراء، تعیینات ذیل در چوکات این وزارت صورت گرفت

rasooli_admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۷/۱۳ - ۸:۵۵
MOPH

داکتر محمد زرک ځیرک، رئیس پیشین صحت‌عامه ولایت غزنی به حیث رئیس صحت‌عامه ولایت لوگر، حافظ سعیدالرحمن قادری، رئیس پیشین صحت‌عامه ولایت لوگر به حیث رئیس صحت‌عامه ولایت میدان‌وردگ و داکتر رسول‌خان نظری، رئیس پیشین صحت‌عامه ولایت میدان‌وردگ به حیث رئیس صحت‌عامه ولایت غزنی مقرر گردیدند.

در مراسمی که به این مناسبت برگزار شده بود، شیخ محمد طاهر حلیم، رئیس عمومی دفتر مقام وزارت صحت‌عامه و یک تعداد از مسوولان دیگر اشتراک داشتند.

رئیس عمومی دفتر مقام وزارت صحت‌عامه در این مراسم گفت: « که تغییر و تبدیل از اصول نظام اسلامی است و افزود که وزارت صحت‌عامه امارت اسلامی متعهد است تا کار را به اهل آن بسپارد، شفافیت را در امور تأمین کند و برای بهبود امور، تعیینات لازم را انجام دهد

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۱ - ۱۵:۳۵
Background image

بیشتر از ۳۰۰۰ تن بیمار در شفاخانه جراحی پلاستیک و سوختگی، ریاست صحت‌عامه ولایت بلخ، خدمات صحی دریافت نموده اند

در جریان ۸ ماه گذشته، مجموعاً ۳۰۲۹ تن بیمار از خدمات صحی سرا پاء (OPD) این شفاخانه استفاده نموده اند و همچنان ۲۲۱ تن بیمار داخل بستر (IPD) نیز تحت تداوی قرار در این شفاخانه گرفته‌اند.

. . .
یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۱ - ۱۵:۳۳
Background image

یک مقدار ادویه به خاطر رسیده گی به وضعیت صحی بیماران به شفاخانه ۲۵۰ بستر ولایتی غور کمک شد

این ادویه شامل ۱۳۱ قلم ادویه مختلف است که از طرف موسسه OCCD با پشتیبانی سازمان صحی جهان(WHO)  به شفاخانه ۲۵۰ بستر ولایتی غور کمک شده است.

شیخ مولوی عبدالواحد حماس، رئیس صحت‌عامه غور. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۱ - ۱۵:۳۰
Background image

دو دستگاه ماشین تصفیه خون (Hemodialysis) از طرف بنیاد خیریه فاطمه به ریاست صحت‌عامه زابل کمک شد

داکتر میروریس افغان رییس صحت‌عامه زابل، از کمک های بنیاد خیریه فاطمه صمیمانه سپاسگزاری نمود و گفت: که کمک این ماشین ها در تداوی امراض کلیوی رول مهمی داشته و  کیفیت خدمات را بهبود می. . .

BACK TO NEWS