به ارزش بیشتر از ۵ میلیون افغانی وسایل طبی و غیر طبی به ریاست صحت عامه سمنگان کمک شد

rasooli_admin
شنبه ۱۴۰۳/۱۰/۲۲ - ۱۳:۵۲
moph

این کمک که از طرف اداره یونیسف صورت گرفت شامل ۱۰۵ قلم وسایل طبی و غیر طبی می باشد و با حضور ملا محب الله بهاری رئيس صحت عامه سمنگان به این ریاست تسلیم داده شد.

قابل یاد آوری است که این وسایل به ۴۷ مرکز صحی در ۷ ولسوالی سمنگان به منظور خدمات صحی بهتر انتقال داده خواهد شد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۱ - ۱۴:۱۹
Background image

به هدف حمایت از برنامه پولیو (فلج اطفال) و تقویت هماهنگی میان نهادهای مربوطه، نشست بین‌الوزارتی از سوی وزارت صحت‌عامه برگزار گردید

در این نشست، محترم مولوی نور جلال جلالی وزیر صحت‌عامه، الحاج داکتر عبدالقدوس بریالی رئیس مرکز ملی اضطراری عملیاتی محو پولیو، مسوولان و نماینده‌گان وزارت‌های معارف، تحصیلات عالی، ارشاد،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۱ - ۱۴:۱
Background image

نظارت از ۷۲۸ مرکز صحی در سال ۱۴۰۴

در یک سال گذشته (۱۴۰۴)، در نتیجه نظارت مشترک در مرکز و ولایات کشور از ۷۲۸ مرکز صحی نظارت صورت گرفته است که از این میان ۱۴۶ لابراتوار طبی، ۲۶ اتحادیه داکتران و مراکز فیزیوتراپی، ۸۹. . .

BACK TO NEWS