به ارزش ۱۰۰هزار دلار امریکایی تجهیزات طبی به ریاست صحت‌عامه زابل کمک شد

rasooli_admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۷/۷ - ۸:۴۴
MOPH

 این کمک به همکاری اداره یونیسف، از طریق موسسه تطبیق کننده MOVE به ریاست صحت‌عامه زابل به خاطر تقویت خدمات صحی اهدا شد، که قرار است به ۴۷ مرکز صحی در سطح این ولایت توزیع شود.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۳ - ۱۵:۱۸
Background image

از سوی ریاست صحت عامه هرات، از ۱۳ فروشگاه عمده‌فروشی مواد خوراکی در ناحیه پنجم این ولایت نظارت صورت گرفت

این نظارت که توسط تیم نظارتی آمریت نظارت و بررسی صورت گرفت، در نتیجه آن ۱۰ قلم مواد خوراکی تاریخ‌گذشته به وزن مجموعی ۳۵۰ کیلوگرام جمع‌آوری و به  خاطر از بین بردن به گدام مرکزی انتقال. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۳ - ۱۳:۵۰
Background image

از یک تعداد معاینه خانه ها، دواخانه ها و فروشگاه‌های مواد خوراکی در ولسوالی هسکه منیه ولایت ننگرهار نظارت صورت گرفت

این نظارت از طرف مسوولان آمریت نظارت و بررسی ریاست صحت عامه ایت ولایت صورت گرفت، در نتیجه آن ۷۰ کیلو گرام ادویه و ۷۵۰ کیلو گرام مواد خوراکی و مشروبات الکولی بی کیفیت و تاریخ گذشته جمع. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۳ - ۱۳:۴۷
Background image

به ارزش ۸ هزار دالر امریکایی شش قلم کیت‌های مختلف صحی به شفاخانه ولایتی لغمان کمک شد

این کمک از سوی سازمان صحی جهان صورت گرفته است که در آن کیت‌های Covid-19، Measles، Pneumonia  و کیت‌های مختلف IEHK شامل می‌باشند.

از این کیت‌ها به هدف تشخیص دقیق بیماران، تداوی مؤثر و. . .

BACK TO NEWS