به ارزش ۲۲ هزار دالر امریکایی یک تعداد و سایل طبی و مواد مصرفی به شفاخانه ولایتی بی بی فاطمته الزهرا ولایت ننگرهار کمک شد

rasooli_admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۱۰/۱۷ - ۱۴:۵۱
moph

این کمک با حضور، الحاج مولوی امین الله شریف رییس صحت عامه ولایت ننگرهار، از طرف موسسه Jhpiego صورت گرفت که شامل وسایل طبی مختلف، ضروریات طبی و مواد مصرفی بود.

قابل یاد آوری است که از این وسایل طبی و مواد مصرفی به خاطر عرضه خدمات صحی بهتر مادر و طفل استفاده می شود.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۲:۳
Background image

نشست رهبری معینیت غذا و ادویه با محوریت اصلاحات، تنظیم بازار و تقویت تولیدات داخلی برگزار شد

نشست شورای اداری معینیت غذا و ادویه وزارت صحت‌عامه، با حضور رهبری این معینیت، روسای بخش‌های مختلف و مشاورین این معینیت، به‌منظور بررسی موضوعات کلیدی و اتخاذ تصامیم لازم در راستای بهبود. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۱:۲۳
Background image

معینیت غذا و ادویه وزارت صحت عامه، ۴۹۲۱ کیلوگرام مواد خوراکی بی‌کیفیت و تاریخ‌گذشته را در ساحه گزک ولایت کابل از بین برد

این مواد خوراکی که تاریخ مصرف آن‌ها گذشته و بر اساس نتایج آزمایش‌های لابراتواری نیز غیرقابل استفاده تشخیص شده بودند، توسط مسوولان آمریت نظارت از تأسیسات مواد خوراکی مربوط معینیت غذا و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۱:۱۶
Background image

ریاست تغذی عامه وزارت صحت‌عامه، ورکشاپ دو روزه ای را به منظور بازنگری و نو سازی راهنمای ملی تغذیه مادر و طفل، برگزار کرد

هدف این ورکشاپ، بازبینی جامع تخنیکی راهنمای موجود در بخش تغذیه مادر و طفل، به‌روزرسانی آن و هم‌سویی با آخرین توصیه‌ها بر اساس شواهد جهانی، به ویژه هماهنگی با سازمان صحی جهان بود. در این. . .

BACK TO NEWS