به هدف کنترول نرخ‌های ادویه در ولایت ننگرهار نظارت صورت گرفت

rasooli_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۲۷ - ۱۵:۲۱
MOPH

تیم نظارت بر ادویه و محصولات صحی، آمریت نظارت و بررسی ریاست صحت عامه ننگرهار، در شهر جلال‌آباد، به هدف کنترول نرخ‌های ادویه از عمده‌فروشی و پرچون فروشی های ادویه و شرکت‌های واردکننده ادویه، نظارت نمودند.

این تیم از فروشنده‌گان ادویه و مسوولان شرکت‌ها تعهد گرفتند که ادویه را به نرخ بلند نفروشند و دوا را به هدف افزایش تقاضا و بلندبردن قیمت در بازار ذخیره نکنند.

همچنان، این تیم به فروشنده‌گان ادویه، هدایت داد که تمام ادویه جات باید مطابق فیصدی تعیین‌شده به فروش برسند تا شهروندان بتوانند به‌آسانی به آن دسترسی پیدا نمایند.

 

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۳۱ - ۱۶:۲
Background image

تسهیلات لازم صحی برای ارائه خدمات به سیلاب‌زده گان ولایت نورستان فراهم شده است

وزارت صحت‌عامه به‌منظور ارائه خدمات صحی به هموطنان آسیب‌دیده از سیلاب‌های اخیر در ولایت نورستان و تداوی بیماران عاجل، آمبولانس‌ها و سایر تجهیزات ضروری صحی را به این ولایت اعزام کرده است. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۳۱ - ۱۵:۵۵
Background image

ریاست صحت محیطی از ملکیت‌های شهر کابل به‌منظور کاهش آلوده‌گی هوا نظارت کرد

کارمندان آمریت تنظیم و کاهش آلوده‌گی هوا ریاست صحت محیطی وزارت صحت‌عامه، به‌منظور جلوگیری از امراض تنفسی و بهبود کیفیت هوا، از ملکیت‌های مختلف در شهر کابل نظارت نمودند.

در جریان این. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۳۱ - ۱۵:۵۱
Background image

هیئت کمیته EPR وزارت صحت‌عامه با والی نورستان دیدار کرد

هیئآت تعیین‌شده کمیته آماده گی و پاسخ به حالات اضطراری (EPR) وزارت صحت‌عامه، در جریان سفرشان به ولایت نورستان، با الحاج زین‌العابدین عابد، والی این ولایت، در نشستی دیدار نمودند.

در این. . .

BACK TO NEWS