بیش از صد کیلوگرام ادویه و مواد غذایی تاریخ‌گذشته به‌منظور امحا در ولایت کنر به محل تعیین‌شده انتقال داده شد

rasooli_admin
شنبه ۱۴۰۵/۳/۱۶ - ۱۵:۹
moph

مسئولان نظارت و بررسی ریاست صحت عامه ولایت کنر در نتیجه نظارت از مراکز صحی خصوصی و فروشگاه‌های مواد غذایی در ولسوالی‌های این ولایت، بیش از صد کیلوگرام ادویه و مواد غذایی تاریخ‌گذشته را جمع‌آوری نموده و به خاطر از بین بردن به محل تعیین‌شده انتقال دادند.

 همچنان، یک باب معاینه‌خانه و یک باب لابراتوار به دلیل نداشتن جواز فعالیت نیز در این نظارت مسدود گردید.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۶ - ۱۰:۲۷
Background image

امضای تفاهم‌نامه ۱۸۹ هزار دالری با WAW برای حمایت از خانواده‌ها و کودکان نیازمند در چهار ولایت

وزارت صحت‌عامه به منظور فراهم‌سازی زمینه تأمین حمایت‌های اجتماعی و اقتصادی و رسیده‌گی به نیازهای حمایتی خانواده‌ها و کودکان نیازمند عودت‌کننده و بی‌جاشده در ولایت‌های بلخ، جوزجان، کندز. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۵ - ۱۵:۲۹
Background image

محترم مولوی عبدالولی حقانی، معین عرضه خدمات صحی وزارت صحت‌عامه، همراه با هیأت موظف از شفاخانه معلولین و توان‌بخشی فزیکی دیدار کرد

در این دیدار، محترم معین عرضه خدمات صحی از بخش‌های مختلف شفاخانه دیدار نموده و روند ارائه خدمات صحی، وضعیت بیماران و امکانات موجود را مورد ارزیابی قرار داد.

وی بر ارائه خدمات صحی با. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۵ - ۱۵:۲۵
Background image

دومین نشست هیأت نوآوری‌های صحی وزارت صحت‌عامه، به رهبری محترم داکتر محمد حسن غیاثی، معین پالیسی وانکشاف صحت، برگزار شد

در این نشست که شماری از رییسان مرکزی وزارت صحت‌عامه و نماینده گان ریاست‌های مربوطه حضور داشتند، محترم معین پالیسی و انکشاف صحت گفت: که در بخش نوآوری به طرح‌هایی نیاز است که بر اساس آن،. . .

BACK TO NEWS