تاکید وزارت صحت‌عامه به خاطر محو ویروس پولیو در افغانستان  

Panah_moph
سه‌شنبه ۱۴۰۱/۳/۱۷ - ۱۶:۲۶
تاکید وزارت صحت‌عامه به خاطر محو ویروس پولیو در افغانستان  

سه شنبه 17 جوزا 1401 
داکتر قلندرعباد سرپرست وزارت صحت‌عامه در نشستی با رییس هیآت گروه مشاوره فنی جهانی فلج اطفال در مورد محو ویروس ( پولیو ) در افغانستان دیدار و گفتگو نمود. 
در این نشست نماینده‌گان شرکایی صحی وزارت صحت‌عامه از جمله WHO، UNICEF  و اعضای ارشد پروگرام ملی مبارزه با پولیو اشتراک نموده و تاکید روی از بین رفتن ویروس پولیو در افغانستان نمودند.
داکتر قلندرعباد سرپرست وزارت صحت‌عامه در این نشست تاکید بیشتر روی ایجاد لابراتوار های مجهز به منظور شناسایی بیماری های ویروسی داشته و راهکار های اساسی  را جهت از بین بردن ویروس پولیو و سایر بیماری های ویروسی به هیآت متذکره خاطر نشان ساخت. 
همچنان سرپرست وزارت صحت‌عامه کمک های مالی و تخنیکی شرکایی صحی این وزارت را در شرایط کنونی حیاتی دانسته و تاکید نمود تا این کمک ها در قسمت رشد ارتقای ظرفیت کارمندان صحی و کارکنانی که در بخش طبابت مصروف هستند ادامه یابد.
از سوی هم داکتر جین مارک رییس هیآت گروه مشاوره فنی جهانی مبارزه با پولیو هدف سفرش را به افغانستان ارزیابی شبکه نظارتی موجود برای شناسایی موارد فلج اطفال و ارائه پلان عملیاتی در رابطه به امحای پولیو در افغانستان خوانده و تاکید روی از بین بردن این ویروس در افغانستان نمود.
این در حالی است که اخیراٌ وزارت صحت‌عامه کمپاین محو پولیو را در سراسر کشور آغاز نموده و قرار است این کمپاین ها در آینده به هدف از بین بردن کامل این ویروس در کشور ادامه  یابد.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۱۵ - ۱۵:۳۰
Background image

نشست کمیته رهبری و تخنیکی به خاطر مرور و نهایی سازی سند جدید عرضه خدمات صحی افغانستان برگزار شد

این نشست تحت رهبری محترم داکتر محمد حسن غیاثی معین پالیسی وانکشاف صحت وزارت صحت‌عامه، با حضور رییسان مرکزی این وزارت و شماری از نماینده گان اداره یونیسف،‌ سازمان صحی جهان و انجوها. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۱۵ - ۱۵:۲۳
Background image

کار نصب سیستم‌های سولری در ۸ باب مرکز صحی ولایت غور آغاز گردید

کار نصب این سیستم‌های سولری با حمایت مالی دفتر محترم UNDP به ارزش مجموعی ۴۰۶ هزار دالر امریکایی و با هماهنگی و همکاری ریاست صحت عامه این ولایت آغاز گردید. ظرفیت تولید برق این سیستم‌ها،. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۱۵ - ۱۱:۲۰
Background image

از پنج باب کارخانه تولید مواد غذایی در شهر کابل نظارت صورت گرفت

این نظارت از سوی مسوولان ریاست تحلیل خطر، سرویلانس مواد غذایی و تدوین معیارهای ریاست عمومی مصئونیت غذایی وزارت صحت عامه، براساس تحلیل خطر در مواد غذایی، در ناحیه نهم شهر کابل انجام شد. . .

BACK TO NEWS