تحت رهبری داکتر فقیر محمد زیار رئیس عمومی شورای طبی وزارت صحت‌عامه، یک کمیته با صلاحیت روند نظارت از مراکز صحی خصوصی کشور آغاز شده است

rasooli_admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۶ - ۱۱:۳۸
MOPH

هدف این نظارت، بررسی حضور داکتران داخلی و خارجی، نرس‌ها و سایر کارمندان صحی در مراکز صحی خصوصی کشور، تنظیم فعالیت‌ها، اسناد تحصیلی، جوازها و اسناد اقامت می‌باشد که در صورت بروز تخلف، اقدامات قانونی و لازم اتخاذ خواهد شد.

 در چارچوب این روند که از مدتی قبل آغاز شده است، از شفاخانه‌های بابا، محمدی وردگ، مولا علی، حنظله غورځنګ و خیر الشفاء نظارت صورت گرفت و به مسوولان مربوطه آنان در راستای ارائه خدمات تخصصی، معیاری و با کیفیت، هدایات لازم داده شد.

قابل ذکر است، که این روند نظارتی پس از کابل در دیگر ولایات کشور نیز به هدف تطبیق قوانین صحی ادامه خواهد یافت و با متخلفین برخورد قانونی صورت خواهد گرفت.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۳۰ - ۱۲:۸
Background image

نشست هماهنگی تعهدات معینیت غذا و ادویه وزارت صحت‌عامه، با سازمان تجارت جهانی (WTO) برگزار گردید

نشست هماهنگی پیگیری تعهدات معینیت غذا و ادویه وزارت صحت‌عامه، با مسئوولان سازمان تجارت جهانی (WTO) جهت فراهم شدن سهولت در مارکیت بین المللی برای تجارت کشور، با اشتراک نماینده گان وزارت. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۳۰ - ۱۱:۵۴
Background image

وزیر صحت‌عامه افغانستان از شفاخانه‌های فوق‌تخصصی «مکس» و «مترو» قلب در هند دیدار کرد

محترم مولوی نورجلال جلالی، وزیر صحت‌عامه ا.ا.ا، در جریان سفر رسمی‌‌اش به کشور هند، همراه با کرن یادف سرپرست سفارت هند برای افغانستان، از شفاخانه و انستیتیوت فوق‌تخصصی «مکس» شفاخانه و. . .

BACK TO NEWS