داکتر سپین گل سبحانی به حیث رییس شفاخانه انتانی معرفی گردید

akbari_admin
پنجشنبه ۱۴۰۱/۸/۵ - ۱۲:۳۳
داکتر سیپن گل سبحانی به حیث رییس شفاخانه انتانی معرفی گردید

پنج شنبه ۱ ربیع الثانی ۱۴۴۴

مولوی محمد حسن محمدزی رییس دفتر مقام وزارت صحت‌عامه در نشستی داکتر سپین گل سبحانی را به حیث رییس شفاخانه انتانی وزارت صحت‌عامه معرفی نمود.

در این نشست رییس دفتر مقام از کار کردهای داکتر اسدالله عصمت رییس اسبق و کارمندان صحی شفاخانه انتانی ابراز قدر دانی نموده و تغییر و تبدیل را در نظام یک اصل می داند.

همچنان مولوی محمدزی برای داکتر سبحانی رییس جدیدالتقرر آرزوی موفقیت نموده و از کارمندان این شفاخانه خواست تا همکاری های شان را مانند گذشته ادامه دهند تا خدماتی را که لازم است به نیازمندان ارایه گردد.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۲/۱۲ - ۱۶:۸
Background image

از یک تعداد دواخانه‌ها، معاینه‌خانه‌ها و تأسیسات مواد غذایی در ولسوالی دوشی ولایت بغلان نظارت صورت گرفت

در این برنامه از ۳۱ باب تأسیسات صحی، ۳ باب رستورانت و شیر یخ پزی در بازار کیله گی ولسوالی دوشی ولایت بغلان نظارت صورت گرفت که در نتیجه آن ۵ باب معاینه خانه به خاطر نداشتن جواز و تخلف از. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۱۲ - ۱۶:۲
Background image

برگزاری نشست‌های آگاهی‌دهی عامه درباره واکسیناسیون در هفت ولایت کشور

نشست های آگاهی‌دهی عامه در مورد واکسیناسیون تحت شعار « واکسین‌ها برای هر نسل مؤثر اند» از سوی آمریت های برنامه ملی معافیت کتلوی ریاست های صحت‌عامه ولایات پروان،‌ پنجشیر، جوزجان، ننگرهار. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۱۲ - ۱۵:۵۸
Background image

به ارزش حدود ۱۳ هزار دالر امریکایی، وسایل مورد نیاز در شفاخانه ۵۰ بسترۀ تداوی معتادین ولایت غزنی تهیه گردید

این وسایل به هدف تقویت خدمات صحی این شفاخانه و بهبود روند تداوی بیماران، با همکاری مؤسسه صحی و انکشافی جوانان (YHDO) خریداری شده است.

BACK TO NEWS