داکتر قلندر عباد وزیر صحت عامه، امروز نشستی با سفیر کشور چین در دفترکاری ایشان داشت

akbari_admin
یکشنبه ۱۴۰۲/۳/۱۴ - ۲:۵۳
داکتر قلندر عباد وزیر صحت عامه، امروز نشستی با سفیر کشور چین در دفترکاری ایشان داشت

داکتر قلندر عباد وزیر صحت عامه، امروز در نشستی که با سفیر کشور چین در دفترکاری ایشان داشت، در مورد سيستم صحی خواهان همکاری های دو جانبه هردو کشور در بخش صحت ګردید.

وزیر صحت عامه، از همکاری های قبلی کشور چین در افغانستان تشکر نموده گفت که کشور چین یکی از همکاران مهم افغانستان در تمام عرصه ها می‌باشد.

داکتر قلندر عباد، در رابطه به ریفورم شفاخانه جمهوریت اشاره نموده گفت که برای ارتقای این شفاخانه ما نیاز به همکاری داریم و در صورت تکمیل برنامه اصلاح این شفاخانه تمام نیازمندی ها را با شما شریک خواهیم کرد.

وزیر صحت عامه، هم‌چنان از سفیر چین خواست تا وزارت صحت عامه را در بخش فراهم سازی برنامه های آموزشی تحت یک تفاهم نامه همکاری نمایید.

از سویی هم، سفیر کشور چین، برادامه همکاری این کشور در افغانستان تاکید نموده گفت که ما آماده هستیم تا وزارت صحت عامه را در بخش های مورد نیاز همکاری نماییم.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۱ - ۱۶:۷
Background image

نشست آنلاین معینیت پالیسی و انکشاف صحت با سازمان صحی جهان در مورد معرفی و کاربرد داشبورد SPDI

کمیته رهبری بازنگری بسته های صحی EPHS و BPHS در معینیت پالیسی و انکشاف صحت وزارت صحت‌عامه با مسوولان سازمان صحی جهان در مورد معرفی داشبورد یا Service Package Delivery & Implementation. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۱ - ۱۵:۶
Background image

معینیت عرضه خدمات صحی وزارت صحت‌عامه، به خاطر بهبود عرضه خدمات صحی برای‌عودت‌کننده‌گان، نشستی برگزار کرد

در این نشست، محترم مولوی عبدالولی حقانی معین عرضه خدمات صحی وزارت صحت‌عامه، داکتر وحدت الکوزی رئيس عمومی طب معالجوی، نماینده گان سازمان صحی جهان، اداره یونیسف، IOM،AADA  و RL اشتراک. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۱ - ۱۵:۱
Background image

از سکتور صحی خصوصی و تعدادی از فروشگاه‌های مواد خوراکی در ولسوالی الینگار ولایت لغمان نظارت صورت گرفت

این نظارت که از طرف تیم نظارت و بررسی ریاست صحت عامه ولایت لغمان صورت گرفت، در جریان آن ۲۷ قلم ادویه تاریخ گذشته و ۱۸ قلم مواد خوراکی بی کیفیت جمع آوری و به خاطر از بین بردن به گدام. . .

BACK TO NEWS