داکتر قلندر عباد وزیر صحت عامه، با نماینده سازمان کشورهای اسلامی دیدن نموده و روی همکاری های مشترک میان وزارت صحت عامه و سازمان کشورهای اسلامی گفتگو نمودند

akbari_admin
چهارشنبه ۱۴۰۲/۷/۱۲ - ۱۰:۵۸
داکتر قلندر عباد وزیر صحت عامه، با نماینده سازمان کشورهای اسلامی دیدن نموده و روی همکاری های مشترک میان وزارت صحت عامه و سازمان کشورهای اسلامی گفتگو نمودند

وزیر صحت عامه، از همکاری های این سازمان در افغانستان قدردانی نموده و خواهان همکاری های بیشتر آنان در بخش صحت گردید.

داکتر قلندر عباد بر بهبود خدمات صحی در سراسر کشور تاکید نموده گفت که ما شب و روز در تلاش هستیم تا خدمات صحی معیاری را در تمام نقاط کشور ارایه نماییم.

وزیر صحت عامه، همچنان از کارکردهای این وزارت یاد آوری نموده گفت: ما در دو سال گذشته حدود 300 شفاخانه و کلینیک در نقاط مختلف کشور ایجاد نمودیم، و نیز تجهیزات طبی مورد نیاز برای مراکز صحی خریداری شده است و همچنان در راستای کاهش مرگ و میر مادران و نوزادان کارکردهای قابل ملاحظه ی صورت گرفته است.

از سوی هم نماینده سازمان کشور های اسلامی بر ادامه همکاری های این سازمان در بخش صحت تاکید کرده گفت که ما آماده هر نوع همکاری در بخش صحت هستیم.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۲/۹/۱۸ - ۹:۲۷
Background image

از روز ملی کارکنان صحی جامعه گرامی داشت به عمل آمد

وزارت صحت‌عامه در نشستی از روز ملی کارکنان صحی جامعه با شعار" کارکنان صحی جامعه نماد خدمت گذاری، رضاکاری و ایثار در سیستم صحی افغانستان" گرامی داشت به عمل آورد.

مولوی حبیب الله آخند. . .

دوشنبه ۱۴۰۲/۹/۱۳ - ۹:۳۳
Background image

از روز جهانی مبارزه با بیماری ایدز گرامی داشت به عمل آمد

وزارت صحت‌عامه در نشستی از روز جهانی مبارزه با بیماری ایدز با شعار" برای صحت بهتر خون خود را به خاطر اچ آی وی معاینه نمائید" گرامی داشت به عمل آورد.

مولوی محمد اسحق صاحبزاده معین مالی. . .

یکشنبه ۱۴۰۲/۹/۱۲ - ۹:۱
Background image

داکتر محمد حسن غیاثی معین پالیسی وانکشاف صحت وزارت صحت‌عامه در نشستی با نماینده گان شفاخانه های خصوصی شهر کابل دیدار و گفتگو نمود

داکتر محمد حسن غیاثی معین پالیسی وانکشاف صحت وزارت صحت‌عامه  در نشستی با نماینده گان شفاخانه های خصوصی شهر کابل دیدار و گفتگو نمود.

در این دیدار طرفین روی بهبود و بلند بردن کیفیت عرضه. . .

BACK TO NEWS