داکتر محمد حسن غیاثی معین پالیسی وپلان وزارت صحت‌عامه  در نشستی مصارف بودجه چند ماه گذشته پروژه های انکشافی را با حضور رییسان و مسوولان پروژه های این وزارت به بررسی گرفت

akbari_admin
یکشنبه ۱۴۰۲/۵/۲۲ - ۱۵:۲۵
داکتر محمد حسن غیاثی معین پالیسی وپلان وزارت صحت‌عامه  در نشستی مصارف بودجه چند ماه گذشته پروژه های انکشافی را با حضور رییسان و مسوولان پروژه های این وزارت به بررسی گرفت

در این نشست نخست مسوولان پروژه های انکشافی از مصرف بودجه وچالش های ادارات خود به اشتراک کننده گان معلومات داده و خواهان راه حل برای چالش های کاری شان از سوی رهبری وزارت گردیدند.

معین پالیسی وپلان ضمن استماع به گزارشات مصارف بودجه، به مسوولان هدایت داد تا در قسمت سرعت بخشیدن کارها، تهیه پلان وعملی نمودن آن، حل چالش های کاری و راه های حل آن، هماهنگی بیشتر و پیشنهادات شان برای بهبود امورات کاری توجه جدی نموده تا باشد در اخیر سال بودجه ای را که برای ادارات شان داده شده است مطابق پلان وضرویات ادارات مذکور به مصرف رسانند.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۲/۶/۲۱ - ۱۵:۳۸
Background image

از روز جهانی فزیوتراپی در نشستی گرامی داشت به عمل آمد

این نشست با حضور مولوی حبیب الله آخند زاده حامد معین عرضه خدمات صحی وزارت صحت‌عامه، رییسان و نماینده گان ادارات مختلف در تالار وزارت صحت‌عامه راه اندازی شد.

معین عرضه خدمات نخست این. . .

BACK TO NEWS