داکتر کریم‌الله حلیمی رئيس نظارت وزارت صحت‌عامه، و هیأت همراهش، با مسوولان مؤسسه HPRO به خاطر حل مشکلات موجود در ولایت کابل نشستی برگزار کرد

rasooli_admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۵/۲۲ - ۱۴:۹
MOPH

در این نشست، رئيس نظارت به مسوولان مؤسسه HPRO که مسئولیت خدمات نظارتی پس از توزیع کمک‌های نقدی از طرف یونیسف برای حمایت از خانواده‌های آسیب‌پذیر در مدت طولانی در ولسوالی‌های دانگام، اسمار، نرنگ، وتپور و شیگل ولایت کنر را بر عهده دارند، هدایات لازم را به‌منظور حل مشکلات و کمبودهای موجود ارائه کرد و از آنان خواست تا بر اساس توافق انجام‌شده با وزارت صحت‌عامه خدمات را ارائه نمایند.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۹ - ۱۵:۵۱
Background image

۲۹ قلم ادویه به ریاست صحت عامهٔ ننگرهار تسلیم داده شد

این ادویه از سوی اداره بین‌المللی یونیسف برای ربع دوم سال میلادی جاری، به‌منظور ارایه خدمات صحی در شفاخانه تخصصی حوزه‌ای ننگرهار و شفاخانه‌های ولسوالی‌ها، به مسوولان ریاست صحت عامه. . .

شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۹ - ۱۵:۴۷
Background image

تقویت توانمندی کارمندان صحی در بخش کنترول امراض ساری در کابل

یک برنامه آموزشی سه‌روزه به‌منظور ارتقاء ظرفیت کارمندان صحی در نقاط خط فرضی تورخم و بندر اسلام‌قلعه‌ که هدف آن آموزش، افزایش توانمندی‌های مسلکی کارمندان در بخش‌های نظارت، پیشگیری و. . .

شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۹ - ۱۵:۴۵
Background image

از سکتور خصوصی صحی و فروشگاه‌های مواد خوراکی در ولایت بلخ نظارت صورت گرفت

این نظارت از سوی مسوولان نظارت و بررسی ریاست صحت عامه در نواحی مختلف این ولایت، که در جریان یک سال گذشته، از ۹۷۱ دواخانه، ۱۳۳ باب لابراتوار، ۲۴۸ باب عمده‌فروشی ادویه، ۲۱ باب مرکز. . .

BACK TO NEWS