در ولایت غزنی خدمات امبولانس فعال شد

rasooli_admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۸/۷ - ۱۵:۲۳
MOPH

محترم مولوی نورجلال جلالی وزیرصحت‌عامه امارت اسلامی افغانستان در سفرش به ولایت غزنی، خدمات آمبولانس ریاست صحت‌عامه این ولایت را به ارزش حدود ۳۵۰ هزار دالر امریکایی افتتاح کرد.

محترم مولوی نور جلال جلالی وزیر صحت‌عامه، آغاز خدمات آمبولانس در ولایت غزنی را برای گسترش خدمات صحی مهم خواند و افزود، که بعد از این با کمک این ۷ عراده آمبولانس مدرن، به حوادث ترافیکی شاهراه ها و سایر موارد اضطراری به موقع رسیده گی خواهند شد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۱ - ۱۲:۵۵
Background image

کار ساخت سه مرکز صحی به ارزش ۷۲ میلیون افغانی، در ولایت هلمند آغاز شد

این مراکز علاوه بر گسترش خدمات صحی، زمینه دسترسی هزاران تن از باشنده گان این ولسوالی‌ها را به خدمات صحی بهتر و آسان‌تر فراهم خواهند کرد.

همچنان، داکتر نقیب الله فاتح رئیس صحت عامه. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۱ - ۱۲:۵۱
Background image

محترم مولوی عبدالولی حقانی معین عرضه خدمات صحی وزارت صحت‌عامه و هیئآت همراهش، از شفاخانه ۱۰۰ بستر برچی در کابل  دیدار نمودند

در جریان این دیدار، محترم معین عرضه خدمات صحی بخش‌های مختلف این شفاخانه را بررسی نمود و روند ارائه خدمات صحی، وضعیت تداوی بیماران، موجودیت دوا و تجهیزات طبی، امور کاری شفاخانه، حضور و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۱ - ۱۲:۴۶
Background image

نظارت از ملکیت‌ها به‌منظور کاهش آلودگی هوا در شهر کابل

کارمندان آمریت تنظیم و کاهش آلوده‌گی هوا ریاست صحت محیطی وزارت صحت‌عامه، به‌منظور جلوگیری از امراض تنفسی و بهبود کیفیت هوا، از ملکیت‌های مختلف در شهر کابل نظارت نمودند.

در جریان این. . .

BACK TO NEWS