ریاست صحت‌عامه ولایت زابل، ۱۷ تُن ادویه و مواد خوراکی تاریخ‌گذشته را از بین بردند

rasooli_admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۴/۳۰ - ۹:۵۸
MOPH

این ادویه جات و مواد خوراکی تاریخ‌گذشته در جریان سه ماه توسط اداره غذا و دوا ریاست صحت عامه زابل جمع‌آوری و در حضور هیأت چهارنفره تعیین‌شده از سوی مقام این ولایت نابود گردیدند.

 داکتر میرویس افغان رئیس صحت‌عامه زابل، گفت: که کمیته نظارتی آمریت غذا و دوا به‌گونه دوام‌دار از دواخانه ها و فروشگاه‌های شهر نظارت می‌کند و به هیچ‌کس اجازه نخواهد داد تا ادویه تاریخ‌گذشته و مواد غذایی بی‌کیفیت را بالای مردم به فروش برسانند.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۳ - ۱۴:۴
Background image

وزارت صحت عامۀ ا.ا.ا به مناسبت هفتۀ جهانی تغذیۀ با شیر مادر، نشست آگاهی‌دهی برگزار کرد

در مراسم که به همین مناسبت برگزار شد، محترم مولوی عبدالولی حقانی معین عرضه خدمات صحی وزارت صحت‌عامه، مولوی دوست محمد مخلص معین مالی واداری  وزارت مالیه، تعدادی از رئیسان مرکزی وزارت صحت. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۳ - ۱۴:۰
Background image

۴۵ تن از محصلان بخش نرسنگ انستیتوت علوم صحی هلمند پس از سه سال دوره تحصیلی، فارغ گردیدند

در مراسمی که به همین مناسبت برگزار شده بود، مولوی محمد نبی حماس معاون والی هلمند، مولوی فضلي احمد شفیع‌الله رئیس صحت‌عامه، نماینده‌گان ریاست معارف و استادان انستیتوت اشتراک داشتند.

رئ. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۳ - ۱۰:۲۱
Background image

مراسم افتتاحیه سیستم برق آفتابی ۱۰۰ کیلو وات  در شفاخانه ملی و تخصصی ابن‌سینا وزارت صحت عامه  برگزار شد

این سیستم آفتابی با هماهنگی وزارت صحت عامه و با حمایت مالی و تخنیکی اداره انکشافی ملل متحد (UNDP) ساخته شده است که هزینه آن ۱۵۰ هزار دلار آمریکایی می‌باشد.

در  مراسمی که به همین مناسبت. . .

BACK TO NEWS