ریاست عمومی اکمال تخصص برنامه آموزشی سه روزه ای از طریق آنلاین راه اندازی نمود

rasooli_admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۲/۱۲ - ۹:۲۶
MOPH

ریاست عمومی اکمال تخصص وزارت صحت‌عامه، برنامه آموزشی سه روزه ای را به خاطر تطبیق کریکولم درسی، لاک بوک و ژورنال کلب از طریق آنلاین برای داکتران ترینی، ترینران، شف‌های دیپارتمنت و شف‌های تریننگ شفاخانه های ولایات راه اندازی نمود.

 

این برنامه به خاطر رفع چالش ها و تطبیق برنامه های ریاست عمومی اکمال تخصص به همه ولایات و زون های کشور راه اندازی شد تا مشکلات آنان در این راستا حل و برنامه های اکمال تخصص به شکلی که لازم است تطبیق گردد.

 قابل تذکر است که ریاست عمومی اکمال تخصص وزارت صحت‌عامه، نظر به ارزیابی های که از ولایات و زون های کشور داشت نیاز بود تا این برنامه آموزشی برای داکتران ترینی، ترینران، شف‌های دیپارتمنت و شف‌های تریننگ شفاخانه های ولایات و زون ها راه اندازی شود که خوشبختانه عملی شد.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۱ - ۱۴:۴۹
Background image

دوپایه ماشین پیشرفته اکسری مجهز به شفاخانه ولایتی غزنی و بادغیس تسلیم داده شد

این ماشین های اکسری که مجهز با تکنالوژی پیشرفته می باشد؛ به‌منظور ارتقای کیفیت خدمات صحی، تشخیص دقیق و به‌موقع بیماری‌ها و تقویت ظرفیت‌های تشخیصی به شفاخانه های  ولایتی غزنی بادغیس. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۱ - ۱۴:۴۶
Background image

۳۵۲۰ کیلوگرام ادویه بی‌کیفیت مربوط به فابریکه سلیم نیچرل در منطقه گُزک از بین برده شد

۳۵۲۰ کیلوگرام ادویه بی‌کیفیت مربوط به فابریکه سلیم نیچرل، از سوی معینیت غذا و ادویه وزارت صحت‌عامه، در حضور نماینده‌گان ادارات مربوطه در منطقه گُزک از بین برده شد.

این ادویه شامل دو. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۱ - ۱۴:۱۲
Background image

نشست اداری معینیت غذا و ادویه وزارت صحت عامه برگزار شد

این نشست تحت رهبری محترم مولوی حمدالله زاهد، معین غذا و ادویه وزارت صحت‌عامه، با اشتراک رئیسان بخش‌های دوایی و مشاورین و متخصصین تخنیکی، حقوقی و اداری این معینیت برگزار شد.

در این نشست. . .

BACK TO NEWS