ریاست نظارت و ارزیابی وزارت صحت‌عامه، نشستی را به خاطر جمع آوری ارقام دقیق نظر به شواهد و تصمیم گیری به اساس آن به سطح ملی برگزار نمود

rasooli_admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۱۲/۸ - ۱۱:۲۳
moph

در این نشست محترم مولوی نور جلال جلالی وزیر صحت‌عامه، رییسان مرکزی و ولایتی این وزارت، نماینده گان سازمان صحی جهان، اداره یونیسیف و کارمندان صحی اشتراک داشتند.

محترم مولوی نور جلالی وزیر صحت‌عامه، جمع آوری ارقام دقیق و تحلیل آن را یک امر مهم در تصمیم گیری‌ها، رسیده گی به موقع در واقعات عاجل، موثریت کارها، جلوگیری از ضیاع منابع و کنترول امراض ساری مهم دانسته و از ادارات همکار خواست تا در این راستا با وزارت صحت‌عامه همکاری همه جانبه نمایند.

همچنان محترم وزیر صحت‌عامه، در مورد وقایه، پوشش بیشتر تطبیق واکسین، شفافیت در کارها، جلوگیری امراض و هماهنگی بیشتر تاکید نموده و از مسوولان  خواست تا اقدامات لازم را در این موارد انجام دهند.

از سوی‌هم داکترعنایت الله عنایت رییس عمومی نظارت و ارزیابی وزارت صحت‌عامه، در پرزنتیشنی در مورد وضعیت فعلی سکتور صحی و جلوگیری از امراضی که از جمله آنان پنج مرض بیشتر شیوع دارد معلومات داده و از مسوولان صحی خواست تا با ساختن یک پلان جامع و تطبیق آن به خاطر محار این بیماری‌ها با این ریاست همکاری نمایند.

علاوه بر آن، نماینده گان اداره یونیسف و سازمان صحی جهان در مورد موضوعاتی که مطرح شد سخنرانی نموده و از ادامه همکاری ادارات شان در این راستا با وزارت صحت‌عامه اطمینان دادند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۳ - ۱۲:۵۵
Background image

وزیر صحت‌عامه از شفاخانه موقت زلزله‌زده‌گان در خاص کونر دیدار کرد

محترم مولوی نور جلال جلالی وزیر صحت‌عامه ا.ا.ا، در پایگاه نظامی ولسوالی خاص ولایت کونر، از روند ارائه خدمات صحی به بیماران آسیب‌دیده‌گان زلزله اخیر در شفاخانه موقت که تازه از طرف وزارت. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۳ - ۱۲:۴۸
Background image

محترم مولوی نور جلال جلالی وزیر صحت عامه ا.ا.ا در جریان سفرش به ولایت کنر نشست‌های مختلفی را با مسوولان چین، یونیسف و نهاد های همکار در بخش صحت برگزار کرد

این نشست ها به خاطر عرضه خدمات صحی بهتر به آسیب‌دیده‌گان زلزله برگزار شد، که در آن از مسوولان نهادهای همکار خواسته شد تا در این روزهای دشوار، خدمات صحی را به مردم آسیب‌دیده ارائه کرده و. . .

BACK TO NEWS