سنگ تهداب یک مرکز صحی در ولسوالی آریوب ځاځی ولایت پکتیا گذاشته شد

rasooli_admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۶/۱۵ - ۱۱:۴۶
MOPH

سنگ تهداب یک مرکز صحی در ولسوالی آریوب ځاځی ولایت پکتیا گذاشته شد.

این مرکز صحی در ساحه درې خوله ولسوالی ځاځی آریوب به هزینه ۵۰ هزار دالر اعمار خواهد شد، که با ایجاد آن به مشکلات صحی باشنده گان محل  رسیده گی شده و سهولت های در این راستا ایجاد خواهند شد.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۴/۲ - ۱۳:۴۳
Background image

یک مرکز صحی (OPD) به هزینه حدود ۳۵۰ هزار دالر در ولایت فراه، از سوی یک تاجر ملی اعمار و به فعالیت آغاز کرد

در مراسم افتتاح این مرکز صحی، مولوی شیخ میر صدام رئیس صحت‌عامه ولایت فراه، از این تاجر ملی ابراز سپاس‌گزاری نمود و از سایر تاجران ملی نیز خواست تا با انجام چنین کارهای خیریه، در توسعه. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۴/۲ - ۱۰:۴۳
Background image

ریاست عمومی نظارت و بررسی وزارت صحت‌عامه، نشستی را با همکاران تخنیکی بانک جهانی و اداره یونیسف در رابطه به تعیین شاخص‌ها و اهداف پروژه HER برگزار کرد

این نشست به رهبری داکترعنایت‌الله عنایت رئیس عمومی نظارت و بررسی وزارت صحت‌عامه، با حضور همکاران تخنیکی بانک جهانی و یونیسف، به خاطر تعیین شاخص‌ها و اهداف پروژه HER برگزار شد، که چهار. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۴/۲ - ۱۰:۴۱
Background image

کمیته سروی و بررسی اسناد عمده فروشی‌های ادویه و نماینده گی شرکت های ولایت هرات یک تعداد شرکت ها را سروی نمودند

در این سروی به تعداد (۱۸۹) باب عمده فروشی ادویه و نماینده گی شرکت های توریدی و تولیدی ادویه واقع ناحیه پنجم شاروالی ولایت هرات، در جاده عیدگاه مارکیت دوایی قادرهروی سروی گردیدند.

این. . .

BACK TO NEWS