شفاخانه ملکی  ۷۵ بستر ولایت پکتیکا به ۱۵۰ بستر ارتقا یافت 

Panah_moph
دوشنبه ۱۴۰۱/۳/۱۶ - ۱۰:۴۹
شفاخانه ملکی  ۷۵ بستر ولایت پکتیکا به ۱۵۰ بستر ارتقا یافت 

دوشنبه،۱۶ جوزا ۱۴۰۱
مقامات در ولایت پکتیکا می گویند که شفاخانه ملکی این ولایت  از ۷۵ بستر به ۱۵۰ بستر ارتقا یافته است که با ارتقا آن خدمات صحی شفاخانه بهبود یافته و امکانات بهتری برای مردم فراهم می شود.
مولوی عبدالله مختار والی پکتیکا در نشستی که به این مناسبت راه اندازی شده بود گفت: امارت اسلامی متعهد است که برای تقویت صحت‌عامه و سایر بخش ها مسئوولانه کار کند و مراقبت های صحی لازم را برای مردم  در داخل کشور فراهم نماید تا از رفتن بیماران به بیرون از کشور جلوگیری شود.
همچنان در ادامه این نشست آقای حکمت الله عصمت رییس صحت‌عامه این ولایت می گوید که با توسعه شفاخانه ملکی این ولایت، تعداد کارمندان صحی افزایش یافته و بخش های تشخیصی نیز در آن افتتاح خواهد شد تا به وضعیت صحی نیازمندان بیشتر از پیش رسیدگی شود.
از سوی‌هم حاجی سیدالله، یکی از بزرگان قومی و رئیس پیشین شورای صحی ولایت پکتیکا، از همکاری و تعهد امارت اسلامی و نهادهای صحی مرتبط ابراز تشکر نموده گفت: بیماران و کارکنان صحی به دلیل ازدحام بیش از حد شفاخانه ولایتی پکتیکا با مشکلات زیادی مواجه بودند که با توسعه این شفاخانه به این مشکلات رسیدگی خواهد شد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۷ - ۱۲:۵۸
Background image

چهارده تُن مواد خوراکی و ۱۴۷ قلم ادویه تاریخ‌گذشته در ولایت تخار از بین برده شد

این مواد خوراکی و ادویه در جریان یک ماه گذشته توسط مسوولان نظارت و بررسی ریاست صحت عامه ولایت تخار جمع‌آوری شده بود و در حضور نماینده‌گان ادارات مربوطه از بین برده شد.

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۷ - ۱۲:۵۳
Background image

به ارزش ۲۵ هزار دالر امریکایی ماشین  «GeneXpert»در مرکز صحی ولسوالی وازیخوا ولایت پکتیکا فعال گردید

با فعال‌شدن این ماشین، مشکلات موجود در زمینه تشخیص دقیق و سریع بیماری توبرکلوز (سل) رفع شده و بهبود قابل ملاحظه‌ای در این بخش به‌میان خواهد آمد.

همچنان، این ماشین نقش مهمی در پیشگیری. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۷ - ۱۱:۴۶
Background image

پروسه آفر گشایی اعمار شفاخانه عمومی ولسوالی علینگار ولایت لغمان برگزار شد

این پروسه با حضور نماینده‌گان ریاست‌های مالی و حسابی و تدارکات وزارت صحت‌عامه و نماینده‌گان ۲۷ شرکت ساختمانی، برگزار گردید.

مسوولان پروسه آفر گشایی وزارت صحت‌عامه گفتند: « این پروسه. . .

BACK TO NEWS