قانون جلوگیری از قاچاق مواد غذایی، ادویه و محصولات صحی، فصل سوم، ماده بیست و چهارم

rasooli_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۶ - ۸:۱۹
mpoh

 فقره نهم:

هرگاه کارخانه های تولیدی محصولات، شرکت  توریدی، عمده فروشی های ادویه و محصولات صحی و دواخانه ها جهت توزیع ادویه و محصولات صحی وارد شده به هدف منفعت، به داکتران فیصدی یا دیگر امتیازات می دهند،‌مطابق با احکام این قانون سزای تعزیری ذیل به آنها داده می شود.

الف - بار اول، فعالیت کارخانه تولیدی، شرکت وارد کننده، عمده فروشی و دواخانه برای یک ماه متوقف شود.

ب - بار دوم، فعالیت کارخانه تولیدی، شرکت وارد کننده، عمده فروشی و دواخانه  برای سه ماه متوقف شود.

ج - بار سوم، به مسئول کارخانه تولیدی، شرکت واردکننده، عمده فروشی و دواخانه، سه ماه حبس داده ‌شود.

د - در صورت تکرار مجدد، دو چند سزای اخیر به آنها داده ‌شود.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۶ - ۸:۱۹
Background image

قانون جلوگیری از قاچاق مواد غذایی، ادویه و محصولات صحی، فصل سوم، ماده بیست و چهارم

 فقره نهم:

هرگاه کارخانه های تولیدی محصولات، شرکت  توریدی، عمده فروشی های ادویه و محصولات صحی و دواخانه ها جهت توزیع ادویه و محصولات صحی وارد شده به هدف منفعت، به داکتران فیصدی یا دیگر. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۵ - ۱۵:۵۰
Background image

وزارت صحت‌عامه نشست هماهنگی را برای تقویت روند نظارت مشترک برگزار کرد

مفتی عبدالقدوس هاشمی، رئیس عمومی نظارت و بررسی وزارت صحت‌عامه، به‌منظور تقویت هرچه بیشتر طرزالعمل‌های نظارت مشترک و افزایش مؤثریت فعالیت‌های نظارتی، نشست هماهنگی برگزار کرد.

این نشست. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۵ - ۱۴:۵
Background image

به ارزش ۹.۵ میلیون افغانی، یخچال‌های سولری معیاری نگهداری واکسین به ۲۰ مرکز صحی در ولایت هلمند توزیع شد

این یخچال‌ها با تلاش ریاست صحت‌عامه ولایت هلمند و با حمایت مالی اداره بین‌المللی یونیسف تهیه شده‌اند و از قابلیت ویژه برای نگهداری مصوون و معیاری واکسین‌ها برخوردار هستند. با استفاده از. . .

BACK TO NEWS