محترم ملا بخت الرحمن شرافت معین مالی و ادرای وزارت صحت‌عامه ا.ا.ا و هیآت همراهش در جریان سفرشان به ولایت پنجشیر از شفاخانه ایمرجنسی این ولایت دیدار نمودند

rasooli_admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۵/۹ - ۱۲:۵۴
moph

در این دیدار که دوکتور حجت‌الله محمدی، رئیس صحت عامه ولایت پنجشیر نیز حضور داشت، معلومات همه‌جانبه در مورد فعالیت‌ها و چالش‌های شفاخانه ارائه نمود.

هدف از این سفر، بررسی کیفیت خدمات صحی، ارزیابی روند تطبیق برنامه‌های صحی و رسیده‌گی به مشکلات موجود در شفاخانه بود.

محترم معین مالی و اداری، با بازدید از بخش‌های مختلف شفاخانه و گفتگو با کارمندان صحی و مراجعین، نظریات آنان را استماع نموده و  رهنمودهای لازم را به خاطر بهبود خدمات صحی، حل مشکلات و تقویت هماهنگی میان نهادهای مربوطه ارائه نمود.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۵/۹ - ۱۲:۵۱
Background image

با ریاست صحت عامه ولایت خوست، ۷ میلیون یورو کمک گردید

این کمک که از طرف اتحادیه اروپا به هدف تقویت بخش لابراتوار ریاست صحت‌عامه ولایت خوست و جلوگیری از بیماری‌های ساری صورت گرفته است، در جریان آن محترم عبدالقیوم روحانی والی خوست، ویرونیکا. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۵/۹ - ۱۲:۴۷
Background image

سفر هیأت وزارت صحت‌عامه به ولایت خوست به‌منظور بهبود خدمات صحی

محترم مولوی عبدالولی حقانی معین عرضه خدمات صحی وزارت صحت‌عامه ا.ا.ا، و هیآت همراهش در جریان سفرشان به ولایت خوست، از شفاخانه ولایتی نظارت نموده و با مسوولان و کارمندان صحی این شفاخانه. . .

BACK TO NEWS