محترم مولوی عبدالولی حقانی معین عرضه خدمات صحی وزارت صحت‌عامه، در نشستی کار کردهای ریاست هماهنگی ارتباط ولایات این وزارت را بررسی نمود

rasooli_admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۲/۱۰ - ۱۳:۵۵
MOPH

در نشستی که به این مناسبت راه اندازی شد، قاری معتصم باالله توریال رییس هماهنگی ارتباط ولایات وزارت صحت‌عامه در پرزنتیشنی کارکردها، پیشنهادات و چالش‌های این اداره را به رهبری وزارت صحت‌عامه تشریح نموده و خواهان رسیده گی به چالش‌های این ریاست از سوی رهبری این وزارت گردید.

محترم مولوی عبدالولی حقانی معین عرضه خدمات صحی، ضمن اسمتاع به کارکردهای ریاست هماهنگی ارتباط ولایات وعده سپرد که به خاطر رسیده گی و حل چالش‌های این ریاست اقداماتی را که لازم است انجام خواهند داد.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۶ - ۱۶:۱۳
Background image

به تعداد ۲۸ عراده موترسایکل جدید برای واکسیناتوران اوتریچ، از سوی ریاست صحت‌عامه ولایت بادغیس توزیع گردید

این موترسایکل‌ها با حمایت مالی اداره یونیسف به‌منظور سهولت رفت‌وآمد واکسیناتوران، دسترسی بهتر آنان به مناطق دوردست و بهبود روند ارائه خدمات واکسیناسیون به باشنده‌گان این مناطق فراهم شده. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۶ - ۱۴:۱۷
Background image

محترم مولوی نور جلال جلالی، وزیر صحت‌عامه ا.ا. افغانستان با محترم مولوی عبدالله مختار، والی ولایت بغلان در دفتر کاری خویش دیدار کرد

در این دیدار، در مورد وضعیت صحی این ولایت، کیفیت خدمات صحی و تقویت زیربناهای صحی بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

والی بغلان خواستار ازسرگیری و تکمیل کارهای باقی‌مانده شفاخانه ولسوالی اندراب. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۶ - ۱۴:۱۵
Background image

یک برنامه آگاهی‌دهی و وقایه از اعتیاد در لیسه عالی شهید موسی شفیق با اشتراک بیش از ۳۵۰۰ تن از شاگردان برگزار گردید

این برنامه از سوی مسوولان برنامه آگاهی‌دهی و وقایه از اعتیاد شفاخانه ملی تداوی ۱۰۰۰ بستر مواد مخدر ابن‌سینا ـ کابل، وزارت صحت‌عامه برگزار شد که در آن در مورد اهمیت آگاهی و نقش جوانان در. . .

BACK TO NEWS