محترم مولوی نور جلال جلالی وزیر صحت‌عامه ا.ا.ا با ملا شعیب رسالت والی ولایت سمنگان در دفتر کارش دیدار کرد

rasooli_admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۳ - ۱۴:۴۸
MOPH

در این دیدار چگونگی ارایه خدمات صحی در این ولایت، گسترش خدمات صحی به سطح ولسوالی‌ها و حل مشکلات صحی مورد بحث قرار گرفت.

محترم مولوی نورجلال جلالی وزیر صحت‌عامه، رسانیدن عرضه خدمات صحی به مناطق دور دست و ولسوالی‌های کشور و گسترش خدمات در این بخش را یکی از اولویت های کاری خود خوانده گفت: ما کوشش می‌کنیم تا به منظور گسترش خدمات صحی و ارائه خدمات صحی بهتر به مردم، شفاخانه‌های معیاری عمومی را در ۳۱۸ ولسوالی کشور ایجاد نماییم تا خدمات صحی با کیفیت را به صورت مساویانه به همه شهروندان کشور ارائه نماییم.

از سوی‌هم والی سمنگان گسترش خدمات صحی را یک گام مهم خوانده و در این عرصه از تلاش های رهبری وزارت صحت عامه قدردانی کرد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۳ - ۱۵:۱۸
Background image

افتتاح سه مرکز صحی جدید در ولسوالی‌های بغنی و باغران ولایت هلمند

ساختمان سه مرکز صحی به هزینه حدود ۲۵ میلیون افغانی در ولسوالی‌های بغنی و باغران ولایت هلمند، ایجاد و به بهره‌برداری سپرده شد.

این ساختمان‌ها با حمایت مالی مؤسسه IOM اعمار گردیده و با. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۳ - ۱۵:۱۳
Background image

ریاست صحت عامه ولایت پنجشیر فعالیت پنج مرکز تداوی بیماری‌های روانی را در ولسوالی‌های حصه اول و پریان آغاز کرد

داکتر حجت‌الله محمدی، رئیس صحت عامه این ولایت گفت: «این مراکز به‌منظور بهبود دسترسی مردم به خدمات صحت روانی ایجاد شده‌اند که از میان آن، دو مرکز در ولسوالی حصه اول و سه مرکز دیگر در. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۳ - ۱۵:۸
Background image

سنگ تهداب یک مرکز صحی (BHC) به هزینه ۷.۱ میلیون افغانی در ساحه مومندره ولسوالی سپین‌غر ولایت ننگرهار گذاشته شد

در مراسمی که به همین مناسبت برگزار شد، مولوی غلام‌الرحمن حیدری، معاون والی ننگرهار، مولوی امین‌الله شریف، رئیس صحت عامه، شماری از رئیسان و مسوولان ولایتی اشتراک داشتند، معاون والی گفت:. . .

BACK TO NEWS