محترم مولوی نور جلال جلالی وزیر صحت‌عامه ا.ا افغانستان، با ملا محمد حافظ مجاهد والی فراه، در دفتر کارش دیدار کرد

rasooli_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۱ - ۱۵:۲۲
MOPH

در این دیدار، در مورد گسترش خدمات صحی در ولایت فراه، ارائه خدمات صحی بهتر به مردم و حل مشکلات موجود بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

همچنان، والی فراه ضمن ابراز قدردانی از توجه و همکاری وزارت صحت‌عامه، خواهان توجه بیشتر به بخش صحت در این ولایت شد تا خدمات صحی گسترش یافته و نیازهای بیماران برآورده گردد.

محترم وزیر صحت‌عامه، نیز به والی فراه اطمینان داد که در زمینه گسترش خدمات صحی، حل مشکلات موجود و فراهم‌سازی تسهیلات لازم اقدامات به موقع صورت خواهد گرفت و افزود: وزارت صحت‌عامه متعهد است تا خدمات صحی لازم و عادلانه را در سراسر کشور برای مردم فراهم سازد.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۴ - ۱۱:۳
Background image

وزارت صحت‌عامه برنامه آموزشی دو روزه بیماری کانگو را برای کارمندان صحی ۳۴ ولایت برگزار کرد

یک برنامه آموزشی دو روزه بیماری کانگو (CCHF) برای پرسونل مسلکی شفاخانه‌های ولایتی ۳۴ ولایت کشور از سوی ریاست ارتقاء ظرفیت ریاست عمومی امور کارکنان وزارت صحت‌عامه برگزار شد.

این برنامه. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۴ - ۱۱:۰
Background image

ریاست صحت‌عامه تخار به مناسبت فرا رسیدن عید سعید اضحی کمپاین مبارزه با بیماری کانگو را در سطح این ولایت راه اندازی کرد

مسوولان این ریاست، از مالداران و قصابان می خواهند تا بیماری کانگو را جدی گرفته و به خاطر مصوونیت خود و جامعه حفظه الصحه محیطی و رهنمود های صحی را  جداً رعایت نمایند.

بیماری کانگو یک. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۳/۳ - ۱۲:۸
Background image

کمپاین آگاهی‌دهی و وقایوی بیماری کانگو در ولایت‌های بامیان، فراه، بادغیس و کنر آغاز گردید

این کمپاین به منظور جلوگیری از شیوع این بیماری خطرناک، با همکاری تیم‌های صحی و کارمندان بخش‌های مربوطه راه‌اندازی شده است.

در جریان این کمپاین، برای قصابان، مالداران و شهروندان در مورد. . .

BACK TO NEWS