مسولان ریاست صحت‌عامه ولایت بلخ از افتتاح یک باشگاه ورزشی در این ولایت خبر می‌دهند

akbari_admin
شنبه ۱۴۰۱/۱۲/۲۰ - ۱۰:۴۲
مسولان ریاست صحت‌عامه ولایت بلخ از افتتاح یک باشگاه ورزشی در این ولایت خبر می‌دهند

داکتر نجیب الله توانا رییس صحت‌عامه بلخ گفت: این باشگاه ورزشی با حضور مولوی محمد اسحق صاحبزاده معین مالی واداری، داکتر محمد حسن غیاثی معین پالیسی وپلان وزارت صحت‌عامه، انجینرنظر محمد مطمئین رییس تربیت بدنی، ورزش و المپیک و نماینده گان ادارات مختلف افتتاح و به بهره برداری سپرده شد.

مولوی محمد اسحق صاحبزاده معین مالی واداری وزارت صحت‌عامه نقش ورزش را در صحت و سلامتی انسان ها موثر دانسته افزود که رهبری وزارت صحت‌عامه در نظر دارد تا باشگاه های ورزشی دیگر را نیز در صحت‌عامه ولایات مختلف افتتاح نماید.

از سوی‌هم آقای نظر محمد مطمئن رییس تربیت بدنی، ورزش و المپیک کشور ایجاد این مرکز ورزشی را در صحت‌عامه بلخ یک دستاورد مهم دانسته و حمایت خود را از ساخت چنین باشگاه ها در سراسر کشور ابراز نمودند.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۷ - ۱۱:۵۶
Background image

نظارت از پیشبرد برنامه اکمال تخصص، در شفاخانه های تخصصی ولایت های خوست، ننگرهار، قندهار و هرات صورت گرفت

تیم های نظارت ریاست عملیاتی، ریاست عمومی اکمال تخصص، در یک سفر رسمی به این ولایات، در مورد استندرد سازی برنامه اکمال تخصص، با رهبری ریاست های شفاخانه های تخصصی ولایات متذکره، مسوولان. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۵ - ۱۱:۴۳
Background image

از یک تعداد دواخانه ها، معاینه خانه ها و فروشگاه های مواد خوراکی در ولایت های پکتیا، لغمان، لوگر و کنر نظارت صورت گرفت

این نظارت که از طرف مسوولان ریاست های صحت عامه این ولایات صورت گرفت، در نتیجه آن ۴۵ قلم مواد خوراکی در ولایت پکتیا و ۲۳ قلم مواد خوراکی در ولایت لغمان جمع‌آوری و به خاطر از بین بردن به. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۵ - ۱۱:۳۶
Background image

اولین نشست بورد اکادمیک ریاست عمومی اکمال تخصص برگزار شد

این نشست، با اشتراک داکتر نثار احمد نیازی رییس عمومی اکمال تخصص، استادان شفاخانه های تخصصی، رئیس انسجام اموراکادمیک و رئیس عملیاتی این ریاست در مقر ریاست عمومی اکمال تخصص برگزار شد .

د. . .

BACK TO NEWS