ملا بخت الرحمن شرافت در نشستی به حیث معین جدید مالی واداری وزارت صحت‌عامه معرفی شد

rasooli_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۷/۱۰ - ۱۵:۴۶
MOPH

در این نشست محترم مولوی نور جلال جلالی وزیر صحت‌عامه، محترم مولوی عبدالباری عاطف معاون اداه امور، معینان ، رییسان و کارمندان وزارت صحت‌عامه اشتراک داشتند.

محترم مولوی عبدالباری عاطف معاون اداره امور در این نشست گفت:" نظر به حکم عالیقدر امیر المومنین حفظه الله تعالی و بهبود امور کاری محترم ملا بخت الرحمن شرافت به حیث معین مالی واداری وزارت صحت‌عامه معرفی گردید.

همچنان محترم معاون اداره امور اطاعت از اوامر را در نظام امارت اسلامی یک اصل دانسته و برای معین جدید و اسبق مالی واداری وزارت صحت‌عامه خواهان توفیقات مزید در امور کاری شان از بار گاه ایزد متعال گردید.

در ادامه این نشست محترم مولوی نور جلال جلالی وزیر صحت‌عامه، تغییر و تبدیل در نظام امارت اسلامی را نظر به لزوم دید رهبری، بهبود امورکاری، خدمت بیشتر و ایجاد سهولت درکارها به شهروندان کشور دانست و گفت: اطاعت از اوامر در نظام امارت اسلامی یک اصل است که همه‌ای ما از آن اطاعت می‌کنیم.

محترم وزیرصحت‌عامه، مولوی بخت الرحمن شرافت معین جدید مالی واداری وزارت صحت‌عامه، را یک شخص با تجربه، با استعداد و پر انرژی گفته و توفیقات مزید را برای شان در راه خدمت به مردم از بارگاه الله متعال خواهان شد.

علاوه برآن محترم مولوی نور جلال جلالی وزیر صحت‌عامه، از کارکردهای محترم مولوی محمد اسحق صاحبزاده معین اسبق مالی و اداری وزارت صحت‌عامه، یاد آوری نموده برای شان در پست جدید معینیت وزارت فواید عامه آرزوی موفقیت نمود.

از سوی‌هم در این نشست، محترم مولوی حمدالله زاهد معین غذا و ادویه وزارت صحت‌عامه، محترم شیخ الحدیث محمد طاهر حلیم رییس دفترمقام وزارت صحت‌عامه و محترم مولوی محمد اسحق صاحبزاده معین اسبق مالی واداری وزارت صحت‌عامه در مورد تغییرات و تعیینات جدید سخنرانی نمودند.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۹ - ۱۵:۴۰
Background image

نشستى به هدف بازبینى بسته‌های صحی EPHS و BPHS در چوکات معینیت پالیسی‌ و انکشاف صحت وزارت صحت‌عامه برگزار گردید

در این نشست، محترم داکتر محمد حسن غیاثی معین پالیسی‌ و انکشاف صحت وزارت صحت عامه، مشاوران این معینیت، شماری از رئیسان مرکزی، نماینده‌گان سازمان صحی جهان (WHO)، یونیسف و مؤسسات تطبیق. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۹ - ۱۲:۲
Background image

از یک تعداد دواخانه ها و فروشگاه های مواد خوراکی در ولایت های ننگرهار و بلخ نظارت صورت گرفت

این نظارت که از طرف تیم های نظارت و بررسی ریاست های صحت عامه این ولایت صورت گرفت، در نتیجه آن ۹۰ کیلو گرام ادویه تاریخ گذشته و بی کیفیت در ناحیه های اول و دوم شهر جلال آباد ولایت. . .

BACK TO NEWS