مولوی شیخ میر صدام به حیث رئيس صحت عامه ولایت فراه گماشته شد

rasooli_admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۹ - ۱۳:۳۱
MOPH

در مراسمی که به این مناسبت برگزار شده بود، محترم داکتر محمد حسن غیاثی معین پالیسی و انکشاف صحت وزارت صحت عامه و هیآت همراهش، رحمت الله غورځنګ رئیس دفتر مقام ولایت و شماری از مسوولان ادارات دیگر اشتراک داشتند.

محترم معین صاحب، تغییر، تبدیل و پیروی از احکام در ساختار تشکیلاتی ادارات یکی از اصول نظام است و به حکم مقام محترم ریاست الوزارء ا.ا.ا مولوی شیخ میر صدام به حیث رئیس صحت‌عامه ولایت فراه معرفی گردید.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۱ - ۱۵:۳۷
Background image

ادامه روند اعتباردهی و درجه‌بندی شفاخانه‌های خصوصی در کابل

تیم اعتباردهی شفاخانه‌های خصوصی وزارت صحت‌عامه، در ادامه روند اعتباردهی و درجه‌بندی شفاخانه‌های خصوصی در شهر کابل، از شفاخانه های خصوصی دندان معاصر، از شفاخانه معالجوی رفاه و میوند. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۱ - ۱۳:۵۴
Background image

یک برنامه آگاهی‌دهی و وقایه از اعتیاد در لیسه عالی استاد قیام الدین خادم با اشتراک بیش از ۱۳۰۰ تن از شاگردان برگزار گردید

این برنامه از سوی مسوولان برنامه آگاهی‌دهی و وقایه از اعتیاد شفاخانه ملی تداوی ۱۰۰۰ بستر مواد مخدر ابن‌سینا ـ کابل، وزارت صحت‌عامه برگزار شد که در آن در مورد اهمیت آگاهی و نقش جوانان در. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۱ - ۱۳:۳۸
Background image

۱۵ تُن ادویه تاریخ‌گذشته و بی‌کیفیت در ولایت فاریاب از بین برده شد

مسؤولان نظارت و بررسی ریاست صحت‌عامه ولایت فاریاب، به منظور حفظ صحت شهروندان و جلوگیری از عرضه ادویه غیرمعیاری، در جریان دو سال گذشته، ۹۴۸ قلم ادویه مختلف‌النوع تاریخ‌گذشته و بی‌کیفیت. . .

BACK TO NEWS