مولوی محمد سلیم حقانی رئیس تفتیش داخلی وزارت صحت‌عامه، همراه با یک تیم تخنیکی، در جریان سفرشان به ولایت پنجشیر با ملا محمدآغا حکیم والی این ولایت، دیدار نمودند

rasooli_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۷/۱ - ۱۴:۳۹
MOPH

در این دیدار در مورد بهبود خدمات صحی و حل مشکلات موجود گفتگو صورت گرفت، والی پنجشیر، ملا محمدآغا حکیم، تعهد سپرد که اداره ولایتی در هماهنگی با اداره مرکزی برای تقویت سکتور صحت تلاش خواهد کرد و افزود که چنین سفرهای مسوولان وزارت صحت‌عامه برای حل مشکلات و فراهم‌سازی سهولت‌ها بسیار مؤثر است.

رئیس تفتیش داخلی گفت: که برای بهبود خدمات صحی تمام چالش‌ها به صورت مشترک حل خواهند شد و تلاش می‌گردد تا با درنظر داشت وضعیت ولایت پنجشیر، تغییرات قابل ملاحظه‌ای در بخش صحت به‌وجود آید تا سهولت‌های لازم برای مردم فراهم گردد.

قابل ذکر است، که این سفر به هدف ارزیابی سالانه ۱۴۴۷هـ ق ریاست صحت‌عامه صورت گرفت، تا کیفیت خدمات صحی بررسی، مشکلات شناسایی و خدمات لازم به موقع به مردم ارائه گردد.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۶ - ۱۶:۱۳
Background image

به تعداد ۲۸ عراده موترسایکل جدید برای واکسیناتوران اوتریچ، از سوی ریاست صحت‌عامه ولایت بادغیس توزیع گردید

این موترسایکل‌ها با حمایت مالی اداره یونیسف به‌منظور سهولت رفت‌وآمد واکسیناتوران، دسترسی بهتر آنان به مناطق دوردست و بهبود روند ارائه خدمات واکسیناسیون به باشنده‌گان این مناطق فراهم شده. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۶ - ۱۴:۱۷
Background image

محترم مولوی نور جلال جلالی، وزیر صحت‌عامه ا.ا. افغانستان با محترم مولوی عبدالله مختار، والی ولایت بغلان در دفتر کاری خویش دیدار کرد

در این دیدار، در مورد وضعیت صحی این ولایت، کیفیت خدمات صحی و تقویت زیربناهای صحی بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

والی بغلان خواستار ازسرگیری و تکمیل کارهای باقی‌مانده شفاخانه ولسوالی اندراب. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۶ - ۱۴:۱۵
Background image

یک برنامه آگاهی‌دهی و وقایه از اعتیاد در لیسه عالی شهید موسی شفیق با اشتراک بیش از ۳۵۰۰ تن از شاگردان برگزار گردید

این برنامه از سوی مسوولان برنامه آگاهی‌دهی و وقایه از اعتیاد شفاخانه ملی تداوی ۱۰۰۰ بستر مواد مخدر ابن‌سینا ـ کابل، وزارت صحت‌عامه برگزار شد که در آن در مورد اهمیت آگاهی و نقش جوانان در. . .

BACK TO NEWS