نشست افتتاحیه رهنمود ملی سوءتغذیه حاد و پلان تطبیقی مدیریت این بیماری از سوی وزارت صحت عامه ا.ا.ا برگزار شد

rasooli_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۷ - ۱۵:۱۵
moph

در این نشست، محترم مولوی عبدالولی حقانی، معین عرضه خدمات صحی وزارت صحت عامه، رئیسان مرکزی این وزارت، نماینده‌گان سازمان صحی جهان، برنامه جهانی غذا (WFP)، یونیسف و نماینده‌گان رسانه‌ها اشتراک داشتند.

محترم مولوی عبدالولی حقانی، معین عرضه خدمات صحی وزارت صحت عامه، گفت: «سوءتغذیه تهدیدی جدی برای زنده‌گی، رشد ذهنی و آینده اطفال است و اثر آن از خانواده تا جامعه گسترش می‌یابد.» وی افزود که، وزارت صحت عامه متعهد است این رهنمود را تا دورترین نقاط کشور تطبیق نماید و با ارتقاء ظرفیت کارمندان صحی، افزایش آگاهی جامعه و همکاری مشترک با نهادهای ملی و بین‌المللی، صحت اطفال و مادران را تقویت نماید.

همچنان، داکتر حکمت‌الله معصومی، رئیس تغذی عامه وزارت صحت عامه، گفت: که هدف اساسی تدوین این رهنمود، ایجاد یک رهنمود ملی علمی، مبتنی بر شواهد، مطابق با معیارهای بین‌المللی و قابل تطبیق با شرایط واقعی کشور است. تا برای کارمندان صحی روشن، ساده و عملی باشد.

از سوی‌هم، در این نشست، نماینده‌گان سازمان صحی جهان، برنامه جهانی غذا (WFP) و یونیسف سخنان همه‌جانبه ارائه نموده و اطمینان همکاری همه‌جانبه خود را در بخش جلوگیری و مدیریت سوءتغذیه حاد ابراز نمودند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۳ - ۱۳:۲۳
Background image

امضای قرارداد ۴۵۶ هزار دالری برای تقویت خدمات صحی در ولایت بلخ

وزارت صحت‌عامه به‌منظور تقویت و گسترش خدمات صحی برای باشنده‌گان ولایت بلخ، قراردادی را به ارزش (۴۵۶٬۱۳۶) چهارصد و پنجاه و شش هزار و یک‌صد و سی و شش دالر با مؤسسه ار ایچ دی او (RHDO) به. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۳ - ۱۳:۲۰
Background image

یک برنامه آگاهی‌دهی وقایه از اعتیاد در لیسه استاد عبدالحق بیتاب ـ کابل با اشتراک بیشتر از ۸۰۰ تن از شاگردان برگزار گردید

این برنامه از طرف مسوولان برنامه آگاهی‌دهی وقایه از اعتیاد شفاخانه ملی تداوی ١٠٠٠بستر مواد مخدر ابن سینا- کابل وزارت صحت‌عامه برگزار شد، که در آن در مورد اهمیت آگاهی و نقش جوانان در. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۳ - ۱۳:۱۷
Background image

کمک اقلام صحی به ارزش ۲۷۶ هزار افغانی به مرکز صحی سلطان‌پور ننگرهار

به مرکز صحی سلطان‌پور مربوط ولسوالی سره‌رود ولایت ننگرهار، به ارزش ۲۷۶ هزار افغانی، مقداری از اقلام ضروری، دواها و تجهیزات کمک گردید.

این کمک که از سوی کمپنی مومن گروپ صورت گرفته، در. . .

BACK TO NEWS