نشست دور شانزدهم بورد مشورتی راه اندازی شد

akbari_admin
دوشنبه ۱۴۰۲/۶/۶ - ۹:۳۹
نشست دور شانزدهم بورد مشورتی راه اندازی شد

نشست دور شانزدهم بورد مشورتی تحت رهبری داکتر محمد حسن غیاثی معین پالیسی وپلان وزارت صحت‌عامه با حضور رییسان مرکزی این راه اندازی شد.

در این نشست رییسان ریاست برنامه ملی تداوی معتادین مواد مخدر، ریاست اقتصاد وتمویل صحت، طب عدلی، ریاست تطبیق از قوانین صحی و ریاست اکمال تخصص کارکردها و چالش های کاری ادارات خود را با اعضای بورد شریک ساختند که به خاطر حل آنان به مسوولان مربوط هدایت لازم داده شد تا اقداماتی را که لازم است صورت گیرد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۱۸ - ۱۳:۱
Background image

از سکتور صحی خصوصی در ولایت های جوزجان و نیمروز نظارت صورت گرفت

مسوولان صحی ولایت های جوزجان و نیمروز از سکتور صحی خصوصی این ولایات نظارت نمودند، که در نتیجه آن ۱۵ دواخانه، ۴ معاینه خانه و ۲ لابراتوار در ولایت جوزجان به دلیل نداشتن اسناد قانونی و ۱. . .

پنجشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۱۸ - ۱۲:۲۵
Background image

دیپارتمنت کنترول امراض غیرساری وزارت صحت‌عامه، یک برنامه آموزشی ۵ روزه را تحت عنوان تریننگ برای استادان(TOT)  به یک تعداد از کارمندان صحی برگزار کرد

در این برنامه آموزشی ۲۸ تن از رضاکاران صحی به سطح جامعه اشتراک داشتند، که در آن موضوعات ذیل از جمله، کنترول و وقایه امراض‌غیرساری، اگاهی دهی‌عامه، مشوره های صحی ضروری و راجع نمودن افراد. . .

پنجشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۱۸ - ۱۲:۲۰
Background image

نشستی هفته وار اعضای رهبری به خاطر محو پولیو برگزار گردید

این نشست به رهبری الحاج داکترعبدالقدوس بریالی رییس مرکز ملی عملیاتی محو پولیو برگزار گردید، که در آن موارد ذیل از جمله، تمدید کمپاین واکسیناسیون پولیو از سه روز به چهار روز به خاطر پوشش. . .

BACK TO NEWS