ورکشاوپ آموزشی به خاطر ساده سازی پروسه های اداری برای مسوولان ریاست صحت عامه ولایت کنر برگزار گردید

rasooli_admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۴ - ۱۱:۴۱
moph

مفتي فرید احمد غزنوي معاون اداره ساده‌سازی پروسه‌های اداری ریاست عمومی اصلاحات اداری و خدمات ملکی ا.ا.ا و هیأت همراهش، به خاطر ساده‌سازی روندهای اداری و ایجاد سرعت و شفافیت در امور، به ولایت کنر سفر نمودند. در جریان این سفر، برای مسوولان ریاست صحت‌عامه این ولایت، معلومات همه‌جانبه در مورد ساده‌سازی پروسه‌های اداری، شفافیت و تسهیل امور اداری ارائه گردید.

قاری مظفرخان مخلص، رئیس صحت‌عامه کنر، از اشتراک فعال اشتراک‌کننده‌گان تشکر نموده و بر تطبیق عملی اصلاحات اداری تأکید ورزید تا روند ارائه خدمات صحی در سطح ولایت مؤثرتر، شفاف‌تر و مفیدتر گردد.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۲ - ۱۵:۲۳
Background image

امضای قرارداد تداوم خدمات مراقبت‌های مادران در ولایت لوگر

وزارت صحت عامه برای باشنده‌گان ولایت لوگر به هدف تقویت و توسعه خدمات صحی، با مؤسسه Afghan Midwives Association (AMA) قراردادی را به ارزش (۲۹۶٬۰۵۴) دوصد و نود و شش هزار و پنجاه و چهار. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۲ - ۱۱:۵۴
Background image

افغانستان او ازبکستان د درملو او روغتیايي محصولاتو په برخه کې د همکاریو پر پراختیا خبرې وکړې

مولوی عبدالبصیر قانع، رئیس عمومی تنظیم ادویه و محصولات صحی معینیت غذا و ادویه وزارت صحت‌عامه و هیأت تخنیکی همراهش، در ادامه سفر رسمی شان به جمهوری ازبکستان، با آقای عبدالله عزیزوف، رئیس. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۲ - ۱۱:۴۸
Background image

بیست‌ وسومین نشست بورد رهبری وزارت صحت‌عامه ا.ا. ا.  برگزار شد

این نشست تحت رهبری محترم مولوی نور جلال جلالی، وزیر صحت‌عامه، با حضور معینان و رییسان مرکزی این وزارت برگزار گردید. در اين نشست پیرامون تعقیب احکام، هدایات و اسناد محرمانه مقام وزارت. . .

BACK TO NEWS