ورکشاپ آموزشی سه‌روزه برای ارتقاء ظرفیت کارکنان صحی جامعه سه ولایت برگزار شد

rasooli_admin
شنبه ۱۴۰۴/۱/۳۰ - ۱۵:۵۵
MOPH

دیپارتمنت وقایه و کنترول امراض غیرساری ریاست عمومی وقایه و کنترول امراض وزارت صحت‌عامه، ورکشاپ آموزشی سه‌روزه را به‌هدف ارتقاء ظرفیت ۵۰ تن از کارکنان صحی جامعه (CHW)در ولایت هاي غور، فراه و بادغيس برگزار نمود.

این برنامه آموزشی در بخش‌های وقایه، تشخیص مقدم ، راجع نمودن بیماران به مراکز صحی و شفاخانه‌ها، و مدیریت بیماران مصاب به امراض غیرساری برگزار شد.

داکترمحمد سمیع کریمی، مسوول وقایه و کنترول امراض غیرساری وزارت صحت‌عامه، در این برنامه گفت:

"کارکنان صحی جامعه نقش مهم و مؤثری را در شناسایی، وقایه و کنترول امراض غیرساری در كشور ایفا می‌نمایند. با توجه به محدودیت منابع و امکانات، ما نمی‌توانیم همه کارمندان صحی را در این بخش آموزش دهیم؛ از همین‌رو، انتظار داریم اشتراک‌کننده گان این ورکشاپ، آموخته‌های خود را با دیگر همکاران‌شان در کلینیک‌ها و قریه‌جات شریک سازند تا بتوانیم ظرفیت بیشتری را در سطح جامعه ایجاد نماییم."

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۰ - ۱۵:۳۰
Background image

ورکشاپ آموزشی برای ۱۵۰ تن از طبیبان سنتی مرکز و ولایات آغاز شد

این برنامه برای ۱۵۰ تن از طبیبان سنتی مرکز و ولایات، به ابتکار ریاست تنظیم امور طبابت سنتی وزارت صحت‌عامه و با حمایت مالی سازمان صحی جهان، در شهر کابل آغاز گردید.

هدف از برگزاری این. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۰ - ۱۵:۲۲
Background image

از یک تعداد تأسیسات دوایی و مواد غذایی در ساحات مختلف شهر پلخمری نظارت به عمل آمد

تیم آمریت نظارت و بررسی ریاست صحت‌عامه ولایت بغلان، از (۳۳) باب تأسیسات مواد غذایی و دوایی در شهر پلخمری، نظارت نمود که در نتیجه( ۵۱ ) قلم مواد غذایی وادویه تاریخ گذشته و فاسد شده به. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۰ - ۱۵:۱۶
Background image

تفاهم‌نامه به ارزش ۱۵۳ هزار دالر میان وزارت صحت‌عامه و مؤسسه WVI برای ارائه خدمات صحی در هرات امضا شد

وزارت صحت‌عامه به‌منظور ارائه خدمات روانی و خدمات صحی اولیه در ولایت هرات، تفاهم‌نامه‌ای را به ارزش ۱۵۳ هزار دالر امریکایی با مؤسسه World Vision International-WVI امضا کرد.

این تفاهم. . .

BACK TO NEWS