وزارت صحت‌عامه ا.ا.ا. از روز جهانی مبارزه با بیماری توبرکلوز و آگاهی دهی‌عامه نشستی برگزار کرد

rasooli_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱/۵ - ۱۰:۳
MOPH

در این نشست محترم مولوی نور جلال جلالی وزیر صحت‌عامه، ملا بخت الرحمن شرافت معین مالی واداری، محترم مولوی عبدالولی حقانی معین عرضه خدمات صحی، رییسان مرکزی، مقامات نهادهای صحی ملی و بین المللی و کارمندان صحی اشتراک داشتند.

محترم مولوی‌عبدالولی حقانی معین عرضه خدمات صحی وزارت صحت‌عامه، توبرکلوز را یکی از ده بیماری ساری که باعث مرگ و میر در جهان می‌شود، دانسته و بر ضرورت و توجه بیشتر در امر مبارزه با این بیماری تاکید کرد.

محترم معین عرضه خدمات صحی گفت: با تعهد، سرمایه گذاری و ارائه خدمات بیماری توبرکلوز از بین می رود، و ما می‌توانیم خدمات و تداوی لازم را به همه بیماران مبتلا به توبرکلوز در سراسر کشور ارائه نموده و آن را از جامعه خود حذف نماییم.

همچنان محترم معین عرضه خدمات صحی افزود، وزارت صحت‌عامه توانسته است تا در سال گذشته پنجاه و یک هزار سه صد و نزده مورد این بیماری را تشخیص و تداوی نماید.

قابل ذکراست که در این نشست، یک تعداد از مسوولان وزارت صحت‌عامه نیز، در مورد خدمات صحی ارائه شده و تداوی بیماران مصاب به توبرکلوز معلومات دادند.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۱/۹ - ۱۱:۳۱
Background image

یک برنامه آموزشی تحت عنوان ریسرچ میتودولوژی برای ۹۵ تن داکتران ترینی از طریق ریاست عمومی اکمال تخصص وزارت صحت عامه برگزار گردید

این برنامه آموزشی ابتدا برای داکتران ترینی شفاخانه عاجل ابن سینا و شفاخانه ملالی به منظور ارتقاء مهارت‌های تحقیقی، توجه بیشتر به اصول تحقیق علمی و تشویق به تحقیقات طبی برگزار شده است؛. . .

BACK TO NEWS