وزیر صحتعامه با آقای ژائو شینگ سفیر کشور چین درافغانستان دفتر کارش دیدار کرد

محترم مولوی نور جلال جلالی وزیر صحتعامه امارت اسلامی افغانستان، با آقای ژائو شینگ سفیر کشور چین درافغانستان دفتر کارش دیدار کرد.
در این دیدار، فراهم نمودن زمینه آموزش برای ارتقاء ظرفیت کارکنان طب سنتی، عصری سازی شفاخانه حوزوی میرویس ولایت قندهار، ریفورم شفاخانه جمهوریت در مرکز کابل و تداوی اطفال مبتلا به بیماری قلبی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
محترم مولوی نورجلال جلالی وزیر صحتعامه، روابط افغانستان و کشور چین را ضروری خواند و از سفیر این کشور خواست تا وزارت صحتعامه را در بخش تربیت افراد مسلکی طب سنتی، ارتقاء ظرفیت کارمندان صحی افغانستان و تجهیزات طبی برای شفاخانهها همکاری کند.
از سویهم سفیر کشور چین با اشاره به همکاری دوامدار خود، در امر نوسازی شفاخانه میرویس ولایت قندهار و تداوی اطفال مبتلا به بیماری قلبی اطمینان داد و گفت: که کشور چین خواهان اعزام یک تیمی از داکتران به افغانستان است تا کودکان مبتلا به مشکلات قلبی را تحت تداوی قرار دهند و در صورت نیاز برای تداوی بهتر آنان را به کشور چین اعزام نمایند.