وزیر صحت‌عامه در کنر تعمیر مرکز ابتدایی صحی را افتتاح کرد

rasooli_admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۰ - ۱۱:۳۶
moph

محترم مولوی نورجلال جلالی وزیر صحت‌عامه ا.ا.ا، در سفر رسمی خود به ولایت کنر، تعمیر یک مرکز ابتدایی صحی را که با هزینه ۵ میلیون افغانی در منطقه تیشه این ولایت ساخته شده است، افتتاح نمود.

این کلینیک که به کمک مالی داکتر عبدالرحمن زمانی، یکی از باشنده‌گان کنر، ساخته شده است، مدتی قبل سنگ تهداب آن توسط محترم مولوی نورجلال جلالی وزیر صحت‌عامه، ، گذاشته شده بود و در مدت کوتاهی کارهای آن تکمیل و برای ارائه خدمات صحی آماده شد.

محترم وزیر صحت‌عامه در مراسم افتتاح گفت، که خرسندیم که امروز شاهد افتتاح تعمیر این مرکز صحی هستیم و این مرکز برای مردم بسیار مفید واقع خواهد شد.

وی افزود که تلاش آن‌ها گسترش خدمات متوازن صحی است و در این زمینه هیچ‌گونه کوشش خود را دریغ نخواهند کرد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۳ - ۱۴:۲۴
Background image

از سکتور صحی خصوصی و فروشگاه‌های مواد خوراکی در ولایت‌های کاپیسا و سمنگان نظارت صورت گرفت

این نظارت، که در یک ماه گذشته از سوی مسوولان ریاست صحت عامه این ولایت‌ها صورت گرفت، در ولایت کاپیسا از ۴۶۵ مرکز صحی خصوصی و فروشگاه های مواد خوراکی بود که در نتیجه آن، ۱۰۵ قلم ادویه و. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۳ - ۱۴:۶
Background image

از سکتور صحی خصوصی، فروشگاه‌های مواد خوراکی و شماری از مراکز صحی مختلف، در ولایت‌های لغمان، لوگر و پکتیکا نظارت صورت گرفت

این نظارت در یک ماه گذشته از سوی مسئولان صحت‌عامه این ولایات صورت گرفته است. که در جریان آن، از ۲۹۹ مرکز صحی مختلف در ولایت لغمان نظارت صورت گرفته، که در نتیجه آن ۱۰ باب مرکز صحی به. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۳ - ۱۳:۵۰
Background image

پروسه آفرگشایی اعمار شفاخانه عمومی ولسوالی خرم وسارباغ ولایت سمنگان برگزار شد

این پروسه با حضور مسوولان پروسه آفرگشایی وزارت صحت‌عامه و نماینده‌گان شماری از شرکت های ساختمانی برگزار گردید.

مسوولان پروسه آفر گشایی وزارت صحت‌عامه گفتند: « این پروسه از شفافیت کامل. . .

BACK TO NEWS