چالش‌ها و کاکردهای "برنامه تغذی مبتنی بر جامعه" مورد بحث قرار گرفت

Panah_moph
دوشنبه ۱۳۹۹/۹/۲۴ - ۱۱:۳۶
چالش‌ها و کاکردهای "برنامه تغذی مبتنی بر جامعه" مورد بحث قرار گرفت

وزارت صحت عامه جمهوری اسلامی افغانستان، چالش‌ها و کاکردهای "برنامه تغذی مبتنی بر جامعه" را امروز طی نشستی مورد بحث قرار داد.

برنامه تغذی مبتنی بر جامعه در 20 ولایت کشور به منظور تقویت وضعیت در کشور راه اندازی شده است. در این نشست، ‌چالش‌ها، کارکردها و برنامه‌های تغذی تشریح و مورد بحث قرار گرفت.

داکتر وحید مجروح معین عرضه خدمات صحی وزارت صحت عامه، از عدم توجه مردم به غذاهای سالم ابراز نگرانی نموده گفت که یکی از دلایل عمده سوء تغذی توجه نکردن مردم به غذاهای سالم و طبیعی که سرشار از انواع ویتامین و پروتین اند می‌باشد.

معین عرضه خدمات صحی، بر اهمیت تغذیه سالم در هنگام بارداری تاکید نموده تصریح کرد که استفاده از غذاهای مغذی از سوی مادران در هنگام بارداری در سالم بودن اطفال نقش مهم دارد.

او ‌هم‌چنان با اشاره بر کیفیت مواد غذایی طبیعی در کشور گفت که باوجود اینکه افغانستان در وضعیت بد اقتصادی قرار دارد؛ اما خوشبتخانه غذاهای طبیعی بسیار با کیفیت به قیمت ارزان در کشور وجود دارد که استفاده از آنان می‌تواند مارا از سوء تغذی نجات دهد.

بر اساس سروی ملی تغذی، در افغانستان حدود 41 درصد اطفال کمتر از پنج سال مبتلا به سوء تغذی مزمن یا قدکوتاهی و حدود 9 اعشاریه 5 درصد اطفال دچار سوء تغذی حاد اند.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۳/۹/۷ - ۱۳:۳۷
Background image

به ارزش ۲۷ هزار دالر امریکایی بخش باکتریولوژی و پی سی آر در شفاخانه رُخه ولایت پنجشیر افتتاح شد

به ارزش ۲۷ هزار دالر امریکایی بخش باکتریولوژی و پی سی آر در شفاخانه رُخه ولایت پنجشیر افتتاح شد.

 این بخش با همکاری مالی سازمان صحی جهان فعال گردیده که با فعال شدن آن در قسمت تشخیص و. . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۹/۷ - ۱۳:۲۳
Background image

رییس عمومی منابع بشری وزارت صحت‌عامه از انستیتوت علوم صحی پوهاند غضنفر دیدار کردند

آقای عرفان الله "کریمی" رییس عمومی منابع بشری وزارت صحت‌عامه افغانستان و هیآت همراه شان از جریان امتحان نهایی سمستر خزانی انستیتوت علوم صحی پوهاند غضنفر دیدار کردند و همچنان با داکتر. . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۹/۷ - ۹:۳۱
Background image

نظارت از سکتور خصوصی صحی در ولایت های محتلف

در نتیجه نظارت بر سکتور صحی خصوصی در ولایت های ننگرهار، نیمروز و پکتیکا علاوه بر یک مرکز صحی، ۱۳ باب معاینه خانه، لابراتوار و دواخانه نیز به دلیل نداشتن اسناد و فعالیت های غیرقانونی. . .

BACK TO NEWS