کارکردهای پروژه صحتمندی در نشستی مورد ارزیابی قرار گرفت

Panah_moph
پنجشنبه ۱۴۰۱/۳/۱۹ - ۱۵:۱۵
کارکردهای پروژه صحتمندی در نشستی مورد ارزیابی قرار گرفت

پنج شنبه ۱۹جوزا ۱۴۰۱
داکتر قلندرعباد سرپرست وزارت صحت‌عامه در نشستی کارکردهای پروژه صحتمندی در چند ماه گذشته را که از طریق  ادارات UNECEF - WHO  مورد تطبیق قرار گرفته و توسط جناح سوم ( دفترPRTICIP- KIT ) ارزیابی شده است را مورد بررسی قرار داد.
در این ارزیابی کارکردهای بیشتر ۲۱۵۰ مرکز صحی و۹۶ شفاخانه در تمام  ولایات افغانستان از طریق دفتر (PRTICIP- KIT ) مورد ارزیابی قرار گرفته است که نتایج آن طی پرزنتیشنی با حضور نماینده گان ادارات UNECEF - WHO – PRTICIP- KIT به رهبری وزارت صحت‌عامه ارایه گردید.
سرپرست وزارت صحت‌عامه ضمن استماع به نتایج کارکردهای ادارات متذکره در افغانستان  به مسوولان هدایت داد تا به خاطر بهبود کیفیت عرضه خدمات صحی و رسیدگی به وضعیت صحی نیازمندان در کشور تلاش بیشتر نمایند ودر این راستا از هیچ نوع سعی وتلاش دریغ نورزند.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۱۵ - ۱۵:۳۰
Background image

نشست کمیته رهبری و تخنیکی به خاطر مرور و نهایی سازی سند جدید عرضه خدمات صحی افغانستان برگزار شد

این نشست تحت رهبری محترم داکتر محمد حسن غیاثی معین پالیسی وانکشاف صحت وزارت صحت‌عامه، با حضور رییسان مرکزی این وزارت و شماری از نماینده گان اداره یونیسف،‌ سازمان صحی جهان و انجوها. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۱۵ - ۱۵:۲۳
Background image

کار نصب سیستم‌های سولری در ۸ باب مرکز صحی ولایت غور آغاز گردید

کار نصب این سیستم‌های سولری با حمایت مالی دفتر محترم UNDP به ارزش مجموعی ۴۰۶ هزار دالر امریکایی و با هماهنگی و همکاری ریاست صحت عامه این ولایت آغاز گردید. ظرفیت تولید برق این سیستم‌ها،. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۱۵ - ۱۱:۲۰
Background image

از پنج باب کارخانه تولید مواد غذایی در شهر کابل نظارت صورت گرفت

این نظارت از سوی مسوولان ریاست تحلیل خطر، سرویلانس مواد غذایی و تدوین معیارهای ریاست عمومی مصئونیت غذایی وزارت صحت عامه، براساس تحلیل خطر در مواد غذایی، در ناحیه نهم شهر کابل انجام شد. . .

BACK TO NEWS