یک باب شفاخانه اختصاصی استوماتولوژی معاصر در شهر کابل افتتاح و به فعالیت آغاز کرد

rasooli_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۶ - ۱۵:۳۲
moph

این شفاخانه اختصاصی استوماتولوژی معاصر، در مراسمی با حضور الحاج داکتراحمد خندان، رئیس تنظیم و هماهنگی سکتور خصوصی وزارت صحت‌عامه و تیم همراه‌شان، در غرب کابل، مربوطه به ناحیه سیزدهم رسماً افتتاح و به فعالیت آغا زکرد.

در این مراسم، رییسان شفاخانه‌های خصوصی غرب کابل، متخصصین صحی، استادان، متنفذین قومی و بعضی از چهره‌های سرشناس اشتراک داشتند.

الحاج داکتر احمد خندان ضمن ابراز خرسندی از راه‌اندازی این مرکز، از تلاش‌های بی‌وقفه تیم داکتران متخصص، کارمندان تخنیکی و تمام دست‌اندرکاران آن تقدیر نموده، گفت: " امید است این شفاخانه منبع از لبخند، صحت و اعتماد برای هموطنان عزیز ما باشد"

داکتر خندان علاوه نمود، این ابتکار نویدبخش آینده‌ای روشن در عرصه خدمات صحی بوده و نشان‌دهنده رُشد و شگوفایی هرچه بیشتر نقش سکتور خصوصی در نظام صحی کشور است.

در ادامه این نشست داکتر روح‌الله شرفیار موسس این شفاخانه گفت: این مرکز با برخورداری از تجهیزات معیاری و کادر مسلکی و مجرب، خدمات تشخیص و تداوی پیشرفته شامل ترمیم دندان، ارتودنسی، جراحی دندان، جراحی فک و صورت، و پروتزهای دندان را با معیارهای بین المللی به مراجعین ارائه می‌نماید.

قابل یاد آوری است که ایجاد این مرکز تخصصی استوماتولوژی، گامی ارزنده در جهت بهبود کیفیت خدمات صحی در کشور محسوب می‌گردد و بیانگر تعهد جدی سکتور خصوصی برای ارتقاء سطح تشخیص و تداوی امراض دهان و دندان است.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۵ - ۱۲:۲
Background image

محترم مولوی نورجلال جلالی، وزیر صحت‌عامه و هیأت همراهش، در جریان سفرشان به ولایت ننگرهار، از ساختمان لابراتوار بررسی کیفیت غذا و ادویه دیدار نمودند

در این دیدار که محترم مولوی حمدالله زاهد، معین غذا و ادویه، و مولوی امین‌الله شریف، رئیس صحت‌عامه ولایت ننگرهار، نیز حضور داشتند، رئیس صحت‌عامه ننگرهار به محترم وزیرصحت‌عامه و هیأت. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۵ - ۱۱:۴۰
Background image

۱۲ تُن ادویه و مواد غذایی تاریخ‌گذشته و بی‌کیفیت در ولایت تخار از بین برده شد

در نتیجه نظارت‌ها و بررسی‌های پی‌هم آمریت نظارت و بررسی ریاست صحت‌عامه ولایت تخار، در سه ماه گذشته از مناطق مختلف این ولایت دو تُن ادویه و ده تُن مواد غذایی تاریخ‌گذشته جمع‌آوری و در. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۵ - ۱۰:۱۲
Background image

قانون جلوگیری از قاچاق مواد غذایی، ادویه و محصولات صحی، فصل سوم، ماده بیست و چهارم فقره هجدهم

هرگاه مسئولین، کارکنان ادارات امارتی و تمام اشخاصی که به نحوی با ادارات امارتی پیوند داشته باشند و با قاچاقچیان در قاچاق همکاری و یا رهنمایی کنند، بعد از دریافت دلایل اثباتیه از وظایف. . .

BACK TO NEWS