یک دستگاه ذباله‌سوز پیشرفته به ارزش ۲۵۰۰۰ دلار در شفاخانه ولایتی پکتیکا به فعالیت آغاز کرد

rasooli_admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۳/۱۲ - ۱۶:۴۷
moph

این دستگاه پیشرفته (Incinerator) با تلاش‌های ریاست صحت‌عامه پکتیکا و همکاری مالی و تخنیکی سازمان صحی جهان، که کار نصب آن قبلاً آغاز شده بود، در شفاخانه ولایتی پکتیکا آغاز به فعالیت نمود.

این دستگاه نقش مهم و موثری در از بین بردن ذباله‌های طبی و ایجاد محیط پاک در شفاخانه ولایتی پکتیکا خواهد داشت.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۵ - ۱۲:۲
Background image

محترم مولوی نورجلال جلالی، وزیر صحت‌عامه و هیأت همراهش، در جریان سفرشان به ولایت ننگرهار، از ساختمان لابراتوار بررسی کیفیت غذا و ادویه دیدار نمودند

در این دیدار که محترم مولوی حمدالله زاهد، معین غذا و ادویه، و مولوی امین‌الله شریف، رئیس صحت‌عامه ولایت ننگرهار، نیز حضور داشتند، رئیس صحت‌عامه ننگرهار به محترم وزیرصحت‌عامه و هیأت. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۵ - ۱۱:۴۰
Background image

۱۲ تُن ادویه و مواد غذایی تاریخ‌گذشته و بی‌کیفیت در ولایت تخار از بین برده شد

در نتیجه نظارت‌ها و بررسی‌های پی‌هم آمریت نظارت و بررسی ریاست صحت‌عامه ولایت تخار، در سه ماه گذشته از مناطق مختلف این ولایت دو تُن ادویه و ده تُن مواد غذایی تاریخ‌گذشته جمع‌آوری و در. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۵ - ۱۰:۱۲
Background image

قانون جلوگیری از قاچاق مواد غذایی، ادویه و محصولات صحی، فصل سوم، ماده بیست و چهارم فقره هجدهم

هرگاه مسئولین، کارکنان ادارات امارتی و تمام اشخاصی که به نحوی با ادارات امارتی پیوند داشته باشند و با قاچاقچیان در قاچاق همکاری و یا رهنمایی کنند، بعد از دریافت دلایل اثباتیه از وظایف. . .

BACK TO NEWS