یک دوره آموزشی ۵ روزه برای، ۱۲ تن از تکنالوژست‌های طبی در بخش PCR و ELISA

rasooli_admin
شنبه ۱۴۰۳/۶/۳۱ - ۱۳:۳۰
MOPH

وزارت صحت‌عامه به خاطر بلند بردن ارتقاء ظرفیت کارمندان صحی، یک دوره آموزشی ۵ روزه را برای، ۱۲ تن از تکنالوژست‌های طبی که از ۷ لابراتوار ریفرنس حوزوی و برنامه ملی مالاریا اشتراک داشتند در بخش PCR و ELISA راه اندازی نمود.

 این برنامه آموزشی از طریق آمریت لابرتوارهای مرکزی ریاست تشخیصیه  وزارت صحت‌عامه، با همکاری مالی گلوبل فند و موسسه ADDA، به منظور ارتقاء ظرفیت ۱۲ تن از تکنالوژست های طبی که از ۷ لابراتوار حوزوی و برنامه ملی ملاریا در آن اشتراک داشتند در بخش معاینات لابرتواری PCR و ELISA به شکل عمل و نظری توسط استادان مجرب  آموزش داده شد.

قابل ذکر است که وزارت صحت‌عامه، در نظر دارد تا در آینده نیز آموزش های مشابه را برای تکنالوژست های طبی ولایات راه اندازی نماید تا سهولت های بیشتر در بخش تشخیصیه برای بیماران در داخل کشور فراهم گردد.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۴/۱۳ - ۸:۴۰
Background image

کار ساخت دوباره بخش نیمه‌تمام تعمیر شفاخانه تخصصی و ثالثی وزیر محمد اکبر خان، با هزینه مالی ۴۰ میلیون افغانی از سوی وزارت صحت‌عامه از سر گرفته شد

در مراسمی که به همین مناسبت برگزار شد، محترم قاری عبدالولی صدیقی معین مالی و اداری وزارت صحت‌عامه، رؤسای مرکزی این وزارت، مسئولان شفاخانه وزیر محمد اکبر خان، داکتران و کارکنان صحی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۱ - ۱۲:۵۵
Background image

کار ساخت سه مرکز صحی به ارزش ۷۲ میلیون افغانی، در ولایت هلمند آغاز شد

این مراکز علاوه بر گسترش خدمات صحی، زمینه دسترسی هزاران تن از باشنده گان این ولسوالی‌ها را به خدمات صحی بهتر و آسان‌تر فراهم خواهند کرد.

همچنان، داکتر نقیب الله فاتح رئیس صحت عامه. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۱ - ۱۲:۵۱
Background image

محترم مولوی عبدالولی حقانی معین عرضه خدمات صحی وزارت صحت‌عامه و هیئآت همراهش، از شفاخانه ۱۰۰ بستر برچی در کابل  دیدار نمودند

در جریان این دیدار، محترم معین عرضه خدمات صحی بخش‌های مختلف این شفاخانه را بررسی نمود و روند ارائه خدمات صحی، وضعیت تداوی بیماران، موجودیت دوا و تجهیزات طبی، امور کاری شفاخانه، حضور و. . .

BACK TO NEWS