یک مرکز صحی فرعی در قریه یخن‌ سفلی ولسوالی تیوره ولایت غور افتتاح شد

rasooli_admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۶/۲۴ - ۱۰:۳۸
MOPH

 این مرکز صحی فرعی در مراسمی، با حضور مولوی عبدالواحد حماس رییس صحت‌عامه ولایت غور، کارمندان این ریاست، شورای صحی محل، بزرگان قومی و مردم محل، رسماً افتتاح گردید.

این مرکز صحی به هزینه شخصی یکی از باشنده گان نیکوکار و خیراندیش این ولسوالی، با هزینه بیش از یک میلیون افغانی ساخته شده است. که شامل تعمیر مجهز، اتاق‌های معاینه، دواخانه، اتاق استراحت مریضان، و سایر ملزومات صحی می‌باشد.

مولوی عبدالواحد حماس، رئیس صحت‌عامه ولایت غور، این اقدام مردمی را ستود و آن را نمونه‌ای از همبستگی، احساس مسئولیت اجتماعی، و همکاری مستقیم مردم با دولت عنوان کرد.

رییس صحت‌عامه علاوه نمود، در شرایطی که ولایت غور به دلیل موقعیت جغرافیایی، کمبود امکانات و فاصله از مرکز کشور با چالش‌های صحی روبه‌رو است، نقش مردم در ساخت و تقویت مراکز صحی بسیار حیاتی است و ما از چنین حرکت‌های خیرخواهانه استقبال می‌کنیم و متعهد به حمایت تخنیکی و نظارتی هستیم.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۹ - ۱۴:۲۹
Background image

وضعیت مراکز صحی ولایت جوزجان مورد ارزیابی  قرار گرفت

مولوی محمودالله زاهد، رئیس تطبیق قوانین صحی و بررسی وزارت صحت‌عامه، و هیئآت تخنیکی همراهش، به‌منظور ارزیابی وضعیت صحی به ولایت جوزجان سفر نمودند.

در جریان این سفر، با قاری ذبیح‌الله. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۹ - ۱۴:۲۲
Background image

از یک تعداد مراکز صحی ولایت جوزجان نظارت صورت گرفت

مولوی محمودالله زاهد، رئیس تطبیق قوانین و بررسی صحی وزارت صحت عامه و هیآت تخنیکی همراهش، در جریان سفر شان به ولایت جوزجان، از مرکز صحی CHC ولسوالی فیض‌آباد، شفاخانه ۳۰ بستر ولسوالی آقچه. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۹ - ۱۴:۱۴
Background image

از شفاخانه‌های خصوصی ولایت جوزجان نظارت صورت گرفت

مولوی محمودالله زاهد، رئیس تطبیق قوانین صحی و بررسی وزارت صحت‌عامه، وهیئآت تخنیکی همراهش، به‌منظور ارزیابی وضعیت صحی، از شماری از شفاخانه‌های خصوصی ولایت جوزجان نظارت به عمل آوردند.

در. . .

BACK TO NEWS