یک مرکز صحی (OPD) به هزینه حدود ۳۵۰ هزار دالر در ولایت فراه، از سوی یک تاجر ملی اعمار و به فعالیت آغاز کرد

rasooli_admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۴/۲ - ۱۳:۴۳
moph

در مراسم افتتاح این مرکز صحی، مولوی شیخ میر صدام رئیس صحت‌عامه ولایت فراه، از این تاجر ملی ابراز سپاس‌گزاری نمود و از سایر تاجران ملی نیز خواست تا با انجام چنین کارهای خیریه، در توسعه سکتور صحت کشور سهم بگیرند.

این مرکز صحی در قریه ذهکن ولسوالی اناردره ولایت فراه اعمار گردیده و با داشتن امکانات صحی لازم، خدمات صحی را برای مردم منطقه ارايه می‌کند.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۹/۴ - ۱۵:۴
Background image

متخصص داکتر فضل‌الله سیرت اتشه صحی ا.ا.ا در کشور ترکیه، در کنفرانس بین‌المللی سه‌روزه‌ای که در شهر ازمیر ترکیه برگزار شده بود، اشتراک کرد

این کنفرانس تحت عنوان صحت، فرهنگ و سیاحت با حضور سفرا، اتشه‌ها و وزیر صحت عامه ترکیه از ۳۲ کشور جهان برگزار گردید.

در آغاز این کنفرانس، وزیر صحت ترکیه و رئیسه سازمان SATKOF ضمن خوش. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۹/۴ - ۱۴:۴۱
Background image

ده تُن ادویه تاریخ‌گذشته در ولایت کندهار از بین برده شد

این ادویه در جریان یک ماه گذشته از دواخانه‌های مختلف توسط مسوولان ریاست صحت‌عامه ولایت کندهار جمع‌آوری شده بود و با حضور نماینده‌گان ادارات مربوطه نابود گردید.

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۹/۴ - ۱۴:۳۳
Background image

محترم مولوی عبدالولی حقانی معین عرضه خدمات صحی وزارت صحت‌عامه و هیآت همراهش، از جریان عرضه خدمات صحی در شفاخانه وزیر محمد اکبر خان نظارت نمودند

محترم معین عرضه خدمات صحی وزارت صحت‌عامه، در جریان نظارت از شفاخانه وزیر محمد اکبر خان به کارمندان صحی هدایت داد تا در رسیده‌گی مؤثر به مشکلات صحی بیماران و بهبود کیفیت خدمات تلاش بیشتر. . .

BACK TO NEWS