یک مقدار مواد غذایی تاریخ گذشته وبی کیفیت در ولایت تخار جمع آوری و هدر گردید

Panah_moph
دوشنبه ۱۴۰۱/۲/۲۶ - ۱۱:۱۲
یک مقدار مواد غذایی تاریخ گذشته وبی کیفیت در ولایت تخار جمع آوری و هدر گردید

دوشنبه 26 ثور 1401

داکتر عبدالقهار احمدی رییس صحت‌عامه ولایت تخار از جمع آوری دو نیم تن مواد غذایی تاریخ گذشته و بی کیفیت در این ولایت خبر می دهد.

رییس صحت‌عامه تخار افزود، این مواد غذایی از شهر تالقان و نواحی مختلف آن جمع گردیده و در حضور نماینده گان ادارات مختلف از جمله مقام ولایت، قومندانی امنیه، ریاست اطلاعات و فرهنگ، شهرداری تالقان ، ریاست حفاظت از محیط زیست، صنعت و تجارت و اتحادیه پیشه وران هدر گردید.

همچنان داکتر احمدی گفت: روند جمع آوری مواد بی کیفیت و تاریخ گذشته در این ولایت ادامه داشته و از باشنده گان این ولایت خواهانیم تا در وقت خرید مواد غذایی و جمع آوری مواد بی کیفیت با ریاست صحت‌عامه همکاری نمایند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۵ - ۱۱:۴۳
Background image

از یک تعداد دواخانه ها، معاینه خانه ها و فروشگاه های مواد خوراکی در ولایت های پکتیا، لغمان، لوگر و کنر نظارت صورت گرفت

این نظارت که از طرف مسوولان ریاست های صحت عامه این ولایات صورت گرفت، در نتیجه آن ۴۵ قلم مواد خوراکی در ولایت پکتیا و ۲۳ قلم مواد خوراکی در ولایت لغمان جمع‌آوری و به خاطر از بین بردن به. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۵ - ۱۱:۳۶
Background image

اولین نشست بورد اکادمیک ریاست عمومی اکمال تخصص برگزار شد

این نشست، با اشتراک داکتر نثار احمد نیازی رییس عمومی اکمال تخصص، استادان شفاخانه های تخصصی، رئیس انسجام اموراکادمیک و رئیس عملیاتی این ریاست در مقر ریاست عمومی اکمال تخصص برگزار شد .

د. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۵ - ۱۱:۲۸
Background image

از یک تعداد دواخانه‌ها، فروشگاه های مواد خوراکی، لوازم بهداشتی و آرایشی در ولایت های لوگر ، پنجشیر و بادغیس نظارت صورت گرفت

این نظارت که از طرف مسوولان ریاست های صحت عامه این ولایات صورت گرفت، در نتیجه آن دو باب دواخانه به دلیل نقض قوانین صحی در ولایت لوگرمسدود گردیدند، همچنان ۲۰ قلم ادویه در ولایت پنجشیر و. . .

BACK TO NEWS